Paul Bistro: un nou concept lansat in Romania

Publicat pe 28 Martie 2018 in Stiri si noutati

Lantul de brutarii PAUL se transforma din brutarie in bistro. Astfel, prin redefinirea brutariei frantuzesti, la locatia PAUL de la Universitate, din Capitala, clientii se pot bucura de o noua experienta a la francaise, cu produse potrivite pentru orice moment al zilei. Totodata, pentru prima data intr-o locatie a lantului, clientii vor fi intampinati aici de o echipa de ospatari.

In meniul din locatia amintita vor fi incluse si preparate noi. Pe langa produsele clasice cu care ne-a obisnuit – precum Tartelette Framboises, Eclairs Chocolat sau sandwich-urile Dieppois si Tomates Mozzarella – in Bistro au aparut preparate noi, cum ar fi:

  • pulpa de rata – Confit de canard
  • file-ul de cod – Cabillaud Royal de Mediterranee
  • obrajori de vita - Pieces de Bœuf

Ovidiu Albu, Director General, Paul Romania a completat: „PAUL Bistro este un concept inedit, prin care ne-am propus sa le oferim celor care ne trec pragul o experienta autentic frantuzeasca, intr-o atmosfera relaxata si eleganta. Transformarea brutariei de la Universitate a venit ca un pas firesc in dezvoltarea noastra, pentru ca ne dorim sa aducem in Romania acel joie de vivre pentru care sunt renumiti francezii”.

bistro paul


In Romania, lantul de brutarii Paul este prezent incepand cu anul 2008 si detine pana in momentul de fata 18 brutarii in 4 orase: Bucuresti (Dorobanti, Universitate, Afi Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Piata Romana, Mall Promenada, Mega Mall, ParkLake), Ploiesti (Ploiesti Shopping City), Cluj (Polus Center si Iulius Center) si Constanta (City Park Mall si centrul comercial VIVO!).


Mai multe despre

Bistro paul, Brutarii paul, Restaurant paul, Paul universitate

Recomanda

Comentarii: Paul Bistro: un nou concept lansat in Romania