Lectură de un minut

25 Mar 2019 - Știri și Noutăți

Mega Image a retras de la raft un produs si le recheama pe cele deja vandute

Abonează-te pe  

Retailerul Mega Image a retras de la vanzare un lot de de mix de fructe exotice, despre care exista suspiciunea contaminarii cu salmonella.

Cumparatorii care deja le-au cumparat sunt sfatuiti sa nu consume produsul, scrie Wall-street.ro.

Pe pagina oficiala a Autoritatii Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) se mentiona: „Dorim sa va aducem la cunostinta ca Mega Image a retras de la vanzare produsul 23416 Euro Company Mix Exotic 100 G, numar lot 8302, termen de valabilitate 31.10.2019”, citat de Digi24.

Informarea de retragere de la vanzare a produsului provine de la furnizorul Euro Company. Reprezentantii Mega Image au declarat ca masura de retragere este conform procedurilor retailerului.

Furnizorul Euro Company a initiat o retragere a lotului de produs mentionat mai sus, deoarece exista o suspiciune de contaminare a acestuia cu bacteria Salmonella. Euro Company mentioneaza faptul ca au fost realizate controale pe toate esantioanele de materii prime, precum si a liniilor de productie si toate au iesit conforme, nu s-a confirmat practic prezenta acestei bacterii, insa se efectueaza toate investigatiile necesare in continuare. Toate produsele retrase urmeaza a fi distruse”, a transmis ANSVSA.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Image a retras de la raft un produs si le recheama pe cele deja vandute