Lidl retrage un produs si indeamna sa nu fie consumat

Publicat pe 18 Februarie 2019 in Stiri si noutati

Lidl Romania anunta ca retrage de pe piata un lot intreg de fulgi de nuca de cocos, produs valabil pana in 21.11.2019, dupa ce in acesta s-a detectat dioxid de sulf, noteaza Profit.ro.

Produsul poate provoca reactii puternice la persoanele alergice la sulfiti, astfel ca daca s-a cumparat se recomanda sa nu fie consumat in niciun caz.

Pungile de „Belbake Fulgi nuca cocos, 200g“ pot fi returnate in orice magazin, fara prezentarea bonului.

Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor a anuntat: ”Lidl Romania recheama preventiv produsul „Belbake Fulgi nuca cocos, 200g“ cu termenul de valabilitate 21.11.2019 si lotul 34188. S-a constatat ca produsul afectat contine conservantul dioxid de sulf nedeclarat pe eticheta. Din cauza posibilelor reactii alergice la ingerare, clientii cu alergie la sulfiti ar trebui sa tina cont neaparat de retragere si sa nu consume in niciun caz produsul”.

Clientii alergici la sulfiti trebuie sa acorde o atentie absoluta acestei rechemari.Produsul poate fi returnat in toate magazinele Lidl, contravaloarea produsului urmand sa fie restituita, fara a fi necesara prezentarea bonului fiscal.


Mai multe despre

Lidl, Produse retrase, Fulgi de cocos

Recomanda

Comentarii: Lidl retrage un produs si indeamna sa nu fie consumat