Leroy Merlin a facut o vizita surpriza intr-un centru de plasament

Publicat pe 18 Iulie 2018 in Stiri si noutati

LEROY MERLIN sarbatoreste vara alaturi de copiii de la centrul de plasament Pinocchio din Capitala. Compania a facut un cadou celor de aici, aducand un un foisor de gradina decorat cu flori in ghivece si echipat complet cu masa si scaune.

Retailerul LEROY MERLIN le-a pregatit copiilor institutionalizati un cadou special: un foisor de gradina decorat cu flori in ghivece si echipat complet cu masa si scaune.

Foisorul face parte din setul „mobilier de gradina” disponibil in aceasta vara in toate magazinele LEROY MERLIN.

Surpriza pentru centrul de plasament Pinocchio a venit ca o urmare fireasca a culturii organizationale LEROY MERLIN si a angajamentului de sustinere a comunitatii, iar aceasta actiune este cuprinsa in planul activitatilor de CSR LEROY MERLIN Romania.

LEROY MERLIN este unul dintre cei mai mari retaileri specializati pe bricolaj, constructii, decoratiuni si gradinarit, cu o istorie de peste 90 de ani la nivel mondial.

Companie inovatoare din cadrul ADEO, LEROY MERLIN detine aproape 500 de magazine in 13 tari din Europa, Asia, Africa si America de Sud. In Romania functioneaza 17 magazine in Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiesti, Brasov, Constanta, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Bacau, Iasi, Timisoara si Oradea


Mai multe despre

Mobilier de gradina, Leroy Merlin, Foisor, Centrul de copii pinochio

Recomanda

Comentarii: Leroy Merlin a facut o vizita surpriza intr-un centru de plasament