Lectură de un minut

27 Mai 2019 - Știri și Noutăți

Horia Tecău devine imaginea Gerovital Men

Abonează-te pe  

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, marcheaza un nou capitol in istoria brandului Gerovital, prin anuntarea ambasadorului de brand pentru gama Gerovital Men.

Astfel, Horia Tecau, unul dintre cei mai mari jucatori profesionisti de tenis din lume, cu multiple performante in turneele ATP la dublu si singurul roman campion la Wimbledon, US Open si Australian Open, devine imaginea Gerovital Men.

Ca jucator profesionist de tenis, imi petrec majoritatea timpului calatorind sau participand la turnee care se desfasoara in afara tarii. In mod paradoxal, acest lucru m-a invatat, de-a lungul timpului, sa respect si sa pretuiesc foarte mult tara in care m-am nascut si pe care o voi considera intotdeauna acasa. Acesta este unul dintre motivele pentru care am ales sa ma implic in campania Gerovital Men, impartasind, in egala masura, valori precum perseverenta in atingerea performantei, pasiunea pentru inovatie si respectul pentru traditie”, spune Horia Tecau, ambasador al gamei Gerovital Men.
"Suntem incantati de colaborarea cu Horia Tecau, deoarece reflecta personalitatea gamei Gerovital Men si ne ofera oportunitatea de a sublinia angajamentul Farmec pentru performanta in cosmetica. Horia este un sportiv puternic, sigur pe el si un model de succes pentru publicul masculin. Am construit un parteneriat solid si autentic si, impreuna, ne-am asumat misiunea de a obtine performanta pe toata linia", a completat Tudor David - Director Marketing Farmec.
Piata produselor cosmetice dedicate barbatilor s-a dezvoltat in ultimii ani, pe masura ce si nevoile acestora au evoluat. Desi sunt cautate scheme de ingrijire cat mai simple, solutiile oferite de companiile de cosmetice trebuie sa fie sigure, eficiente si sa acopere nevoi cat mai specifice. Linia Gerovital Men vine cu produse performante, de calitate, cu formule dedicate segmentului masculin, care vor convinge prin eficienta.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Horia Tecău devine imaginea Gerovital Men