Lectură de un minut

09 Nov 2018 - Știri și Noutăți

Gama DeLuxe revine in magazinele Lidl cu produse noi

Abonează-te pe  

Lidl da startul pregatirilor pentru sarbatorile de iarna cu noua gama Deluxe, disponibila din 12 noiembrie in magazinele din toata tara. Printre noutati se numara Jamon-ul Serrano Reserva, crevetii Jumbo Black Tiger, homarul, caviarul de sturion si o selectie de dulciuri.

Iarna aceasta, timp de sase saptamani, gama Deluxe revine cu delicatese surprinzatoare in toate magazinele Lidl.

De la branzeturi si deserturi fine, la specialitati din peste si fructe de mare. Pentru o experienta culinara cu adevarat deosebita alaturi de cei dragi se poate opta pentru:

  • Jamon Serrano Reserva (299,90 lei/6.5~7.5 kg), o specialitate iberica din carne de porc, maturata timp de 12 luni. Acesta este ambalat alaturi de un suport special din lemn, cutit si ascutitor pentru cutit si poate fi comandat printr-un simplu apel la 0800.896.622 sau completand formularul online de pe surprize.lidl.ro/jamon.
  • inelele de creveti cu sos chili (24,99 lei)
  • pastele cu condimente (7,99 lei)
  • sunca de Praga autentica, cu origine Cehia (37,99 lei)
  • caviarul de sturion (49,99 lei)
  • delicii: nuci in ciocolata (14,99 lei), profiterol cu o umplutura de crema usoara, invelita in ciocolata amaruie (11,99 lei) sau tort cremos de frisca (21,99 lei).
Ca in fiecare an, pentru a-i surprinde pe cei dragi cu preparate festive, Chef Florin Dumitrescu propune o serie de retete cu inspiratie internationala - retetele pot fi explorate in detaliu online.
La cumparaturile de minimum 60 lei si cel putin un produs din gama Deluxe, clientii Lidl pot castiga marele premiu – un BMW Seria 4 Gran Coupe, 2 x excursie de 2 persoane in Maldive sau 10 x mini proiector smart Nebula Capsule. Prin inscrierea codului unic de pe bonul fiscal prin SMS la 1812 sau pe surprize.lidl.ro/deluxe, participantii intra automat in tombola.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Gama DeLuxe revine in magazinele Lidl cu produse noi