Castigatorii premiilor Retail.ro au de acum o primavara cu adevarat frumoasa!

Castigatorii premiilor Retail.ro au de acum o primavara cu adevarat frumoasa!

Publicat pe 7 Mai 2014 in Stiri si noutati

Cei 7 castigatori ai premiilor Retail.ro sunt incantati de produsele primite si se declara cei mai infocati utilizatori ai site-ului nostru.

Dupa cum bine stiti, Retail.ro a organizat un concurs intre 17 martie si 17 aprilie 2014. Sub motto-ul: “Primavara e mai frumoasa cu premiile Retail.ro”, am sperat sa ii bucuram, asa cum se cuvine, pe utilizatorii nostri. Si credem ca am reusit cu cele 7 premii pe care le-am pus la bataie: un frigider Zanussi, o masina de spalat vase Arctic, un televizor Led Hitachi, un Espressor Saeco, un laptop HP, o tableta nJoy Asura 7 si o pereche de casti Gaming Zalman.

Nu a trebuit decat sa va abonati la Retail.ro. Simplu ca “buna ziua”. Asa au procedat si castigatorii nostri si au intrat in posesia celor 7 super premii: Simona Chelu (castigatoarea frigiderului Zanussi); Grigore Dorina (castigatoarea masinii de spalat vase), Neamtu Aurel (castigatorul televizorului); Petre Puianu (castigatorul laptopului); Spataru Beatrice (castigatoarea espressorului); Agnes Barna (castigatoarea tabletei) si Alexandru Bulete (castigatorul castilor).

Fericitii castigatori au primit premiile repede si i-am rugat sa ne trimita si cate o poza alaturi de cadoul lor. Iata cateva fotografii primite pe mail (din pacate nu toti castigatorii ne-au putut trimite).De asemenea, le-am trimis premiantilor nostri si cateva intrebari: daca le place site-ul nostru si concursul, care este retailerul preferat si cat de des fac cumparaturi de la acesta. Cativa dintre castigatori ne-au raspuns foarte promt: “Imi place Retail.ro pentru ca pot afla foarte usor cele mai noi oferte”, ne-a scris Aurel iar Beatrice ne-a raspuns foarte sincer: “Nu stiam prea multe despre acest site atunci cand m-am inscris in concurs, dar acum cu siguranta il voi vizita mai des deoarece mi-a facut o impresie foarte buna”.

“Penny Market este retailerul preferat, facem cumparaturi acolo de 2-3 ori saptamanal”, ne-a marturisit Simona. „Cand mi-ati transmis vestea ca sunt castigatorul unui premiu, initial am crezut ca este o farsa a prietenilor mei. Acum le explic, de cate ori am ocazia ce inseamna Retail.ro! Voi recomanda cu placere oricui Retail.ro, a raspuns Petrica Puianu.

Asadar, urmariti Retail.ro, rasfoiti cataloagele, mergeti la cumparaturi si din cand in cand puteti si castiga cateva premii minunate!


Mai multe despre

Laptop hp, Castigatorii concursului, Premii, Frigider Zanussi, Masina de spalat vase Arctic, Casti Zalman, Espressor Saeco, Televizor Hitachi, Tableta nJoy Asura 7, Concurs Retail.ro

Recomanda

Comentarii: Castigatorii premiilor Retail.ro au de acum o primavara cu adevarat frumoasa!