Carrefour deschide primul hipermarket din orasul Targu Jiu

Carrefour deschide primul hipermarket din orasul Targu Jiu

Publicat pe 15 Octombrie 2014 in Stiri si noutati

Carrefour Romania va deschide joi 16 octombrie, primul hipermarket Carrefour din orasul Targu Jiu si cel de-al 27-lea din tara, in cadrul celui mai nou centru comercial dezvoltat de NEPI, Shopping City Targu Jiu, anunta retailerul.

„Ne bucuram sa deschidem primul hipermarket din Targu Jiu. Asa cum i-am obisnuit deja pe romani, venim cu cele mai mici preturi, un magazin modern si evenimente pentru intreaga familie, pentru o experienta de cumparaturi cat mai placuta” a declarat Jean Baptiste Dernoncourt, Director General al Carrefour Romania.

Carrefour Shopping City Targu Jiu se afla pe Strada Termocentralei nr. 10, Targu Jiu, judetul Gorj, are o suprafata de vanzare de 7.500 m² si 1000 de locuri de parcare.

Cu ocazia deschiderii Carrefour Targu Jiu va pregati o super tombola speciala, in perioada 16-31 octombrie, unde premiul cel mare este o masina Volksvagen UP. De asemenea, tot in aceeasi perioada la fiecare 30 de minute, pe linia caselor un client va fi ales prin tragere la sorti pentru a primi un cupon de cumparaturi de 30 lei.

Grupul Carrefour detine 163 de magazine dintre care 27 hipermarketuri 'Carrefour', 82 supermarketuri 'Market', 46 magazine de proximitate 'Express', 7 magazine de proximitate 'Contact' si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.


Mai multe despre

Carrefour, Magazine carrefour, Hipermarketuri, Carrefour Targu Jiu

Recomanda

Comentarii: Carrefour deschide primul hipermarket din orasul Targu Jiu