Lectură de un minut

22 Mar 2019 - Evenimente

Invitatie de la Replay si Superdry pentru cumparaturi in AFI Cotroceni si ParkLake Shopping Center.

Abonează-te pe  

JEANSOMANIA vine in Romania, intre 22 si 24 martie, in magazinele Replay si Superdry din AFI Cotroceni si ParkLake Shopping Center. Cele doua branduri ofera reducere de 20% la toate produsele din denim si hanoracele din colectia primavara/vara 2019.

Va fi un weekend special in magazinele Replay si Superdry din AFI Cotroceni si ParkLake Shopping Center. Cele doua branduri te invita sa le faci o vizita in intervalul 22- 24 martie si sa profiti de campania JEANSOMANIA.

Vineri, sambata si duminica ai 20% reducere la articole din colectia primavara/vara 2019.
  • In magazinele Replay din AFI Cotroceni si ParkLake Shopping Center discountul se aplica la toate articolele denim din noua colectie. Astfel, ai sansa sa iti achizitionezi, la un super pret, blugi de calitate, jachete, curele, accesorii, genti din denim de la unul dintre cele mai cunoscute branduri din lume.
  • In magazinele Superdry din AFI Cotroceni si Parklake Shopping Center ai parte weekendul acesta de supriza la dublu. Reducerea de 20% va fi aplicata la toate articolele din denim (jeansi, jachete, curele, genti accesorii) si hanoracele din colectia primavara/vara 2019.
Denimul este si va ramane cel mai practic material, care se afla in dulapul fiecarei persoane.
Campania este valabila exclusiv in magazinele din locatiile AFI Cotroceni si ParkLake Shopping Center.
Replay si Superdry au fost aduse in Romania de Fashion&Friends, companie cu francize de succes in tarile din zona de sud-est a Europei. Infiintata intial in Serbia, Fashion&Friends Company este prezenta astazi, ca lider absolut pe piata de fashion, in Croatia, Muntenegru, Serbia, Macedonia. Compania este reprezentanta unor branduri celebre, cum sunt Superdry, Replay, Diesel, Tommy Hilfiger, Guess, Mango, Levis, Calvin Klein, Liu Jo, Timberland and Desigual.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Invitatie de la Replay si Superdry pentru cumparaturi in AFI Cotroceni si ParkLake Shopping Center.