Lectură de un minut

14 Mar 2019 - Evenimente

In AFI Cotroceni din Capitala gasesti noi colectii fashion de vara

Abonează-te pe  

AFI Cotroceni te provoaca sezonul asta sa vezi cu alti ochi noile colectii. In cel mai mare mall din Romania ai nenumarate oportunitati de shopping si distractie pentru a iesi din monotonie si a te lasa inspirat. Schimba regulile jocului si exprima-ti stilul personal prin culori si combinatii mai curajoase. 

AFI Cotroceni revine cu vesti bune pentru cei care vor sa aduca o nota de energie pozitiva, fie ca este vorba despre petrecerea timpului liber sau de innoirea garderobei ori noi produse de ingrijire &beauty.

Pentru pasionatii de shopping, cel mai mare mall din Romania pune la dispozitie noile colectii de primavara- vara, adaptate la trendurile sezonului.Gasesti articole ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba noului sezoan.
Modelele din denim inspirate din trendurile anilor 90 - jachete midi captusite cu blana sintetica, camasile western, saloptele, rochii, dar mai ales celebrii mom”s jeans, sunt noutatea in aceasta primavara-vara si pot fi achizitionate din AFI Cotroceni.
Primavara este momentul proprice pentru a da refresh. Fie ca vorbim de articole vestimentare, de gestionarea timpului liber, ori de momente de rasfat&relaxare, oricare ar fi situatia, AFI Cotroceni te va suprinde daca il alegi ca destinatie. Vizita la cel mai mare mall din Romania este o experienta in sine iar pentru cei care vin la noi am pregatit numeroase surprize. In campania EVADARE DIN TIPARE clientii vor fi suprinsi, printre altele, cu premii instant.”, a declarat Andra Grigorescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.
Inaugurat in 2009, AFI Cotroceni este cel mai mare mall din Romania, cu o suprafata comerciala inchiriabila de peste 90.000 mp. AFI Cotroceni pune la dispozitia clientilor sai zeci de branduri de fashion & accesorii, electronice sau home & deco, dar si o zona generoasa de entertainment, care cuprinde numeroase oportunitati de petrecere a timpului liber. Dintre aceastea, cele mai apreciate de vizitatori sunt patinoarul indoor sau Museum of Senses – un spatiu exopozitional care propune o calatorie intr-o lume a senzatiilor si a iluziilor optice.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  In AFI Cotroceni din Capitala gasesti noi colectii fashion de vara