Lectură de un minut

26 Jun 2019 - Evenimente

AC&CO deschide al patrulea magazin in Romania

Abonează-te pe  

Un nou magazin al brand-ului de moda pentru barbati AC&co va fi inaugurat astazi, 26 iunie in Bucuresti. Astfel, la mai bine de un an de la intrarea pe piata din Romania, brand-ul turcesc s-a extins ajungand la un numar de patru magazine in Bucuresti.

Dupa centrele comerciale Sun Plaza, Fahion House si Park Lake, brand-ul AC&co a ales AFI Palace Cotroceni pentru al patrulea magazin din oras.

Unul dintre cei mai iubiti actori turci din ultimul timp, dar si unul dintre cei mai frumosi actori din lume, Burak Ozcivit, va fi prezent la inaugurarea magazinului. Vedeta vine special in Romania pentru eveniment, la ora 16.00 avand programata si o sesiune de autografe cu fanii din Romania. Actorul a inceput sa devina cunoscut dupa rolurile sale din serialele "Suleiman Magnificul" si "Dragoste Infinita".
Burak Ozcivit este imaginea brand-ului de haine AC&co, reprezentand perfect barbatul modern, elegant, sarmant, omul business-casual, care tine la eticheta si stie sa poarte hainele clasice. La evenimentul de inaugurare va fi prezenta si Doamna Ambasador a Turciei in Romania, Fusun ARAMAZ.
Asa cum am crezut inca din 2017 cand am deschis primul magazin in Romania, barbatii romani au un apetit dezvoltat pentru moda si eleganta. Aprecierea si feedback-ul pozitiv pe care l-am primit in ultimul an din partea lor, ne-au convins ca este momentul sa deschidem al patrulea magazin din Romania”, a declarat Osman Cavusoglu, Director Operatiuni si Vanzari AC&co.
Compania se asteapta ca AFI Palace Cotroceni sa fie magazinul cu cei mai multi clienti, avand in vedere pozitionarea centrului comercial, dar si dimensiunea magazinului.
Compania Altınyıldız a fost infiintata in 1952, iar in 2009 compania a infiintat brand-ul AC&co, combinand expertiza in domeniul textil cu pasiunea pentru moda. Brand-ul a cunoscut o ascensiune treptata pe nisa masculina. Astazi, AC&co are in portofoliu un numar de 200 de magazine, printre care 190 de magazine se afla in Turcia si 4 in Romania.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  AC&CO deschide al patrulea magazin in Romania