Zara in Prahova

Lantul de magazine Zara te asteapta sa descoperi care sunt ultimele noutati in materie de imbracaminte si incaltaminte pentru femei si barbati, fiecare cu o subcategorie speciala care te va incanta: bluze, lenjerii, pantaloni, fuste, rochii, accesorii.

Cochet, impresionat si cu produse de calitate, Zara reprezinta un punct de referinta in industria fashion, raportul calitate-pret multumind cumparatorul dornic sa-si schimbe garderoba, inlocuind-o cu o colectie atragatoare.

O marca care se exporta, care este preferata cumparatorilor, o marca ce a reusit sa cucereasca puiblicul feminin si masculin printr-un concept ideal de cumparaturi. Zara incurajeaza exprimarea, designerii avand ca scop promovarea tendintelor.

Cataloage magazine Zara in Prahova

Momentan nu sunt cataloage disponibile de la Zara.

Pentru oferte consulta sectiunea cataloage magazine »

Lista completa de cataloage Zara »

Adrese magazine Zara in Prahova

Adrese si informatii de contact magazine Zara, programul de functionare si orarul de lucru Zara pentru magazinele din Judetul Prahova.

Zara Carrefour Ploiesti

DN1 B, km 6, comunca Blejoi, nr. 915A
Ploiesti, Prahova

Lista completa magazine Zara »

Harta magazine Zara in Prahova

Harta Prahova »

Toate cataloagele, reducerile si ofertele de moda din Ploiesti »

Noutati Zara Prahova

Bershka a ajuns in Suceava

Bershka a ajuns in Suceava

21 August 2019 • Parte din grupul Inditex, brandul Bershka anunta deschiderea unei noi unitati in magazinul Suceava. Aceasta a fost deschisa in complexul comercial Iulius Mall, scrie Profit.ro .

Iulius Town din Timisoara atrage noi retaileri

Iulius Town din Timisoara atrage noi retaileri

21 August 2019 • Iulius Town va integra actualul Iulius Mall si va deveni cea mai mare zona de retail din afara Capitalei. Inaugurarea va fi facuta la Timisoara pe 30 august 2019, anunta wall-street.ro .

Campania ARO lansata de Metro Cash&Carry

Campania ARO lansata de Metro Cash&Carry

5 Noiembrie 2018 • METRO Cash & Carry Romania incepe o promovare a gamei de produse marca proprie ARO, una care cuprinde peste 1.000 de articole din diferite categorii, atat alimentare, cat si non-alimentare si se...