Salamander in Bucuresti

Atunci cand alegi magazinele Salamander pentru a cumpara incaltaminte si accesorii, esti rasplatit cu sfaturi, promotii si produse de calitate create special pentru confortul tau. Brandul impus de articolele Salamander se descrie prin originalitate, produsele din colectie fiind originare din Germania, Italia sau Spania si se recomanda printr-o combinatie de linii clasice si moderne.

Durabilitatea incaltamintei achizitionate din cadrul francizei Salamander este indelungata, lucru care contribuie la aprecierea insusirilor originale ale unor colectii care se impun printr-o combinatie de stil elegant si actual.

Pentru a te convinge de popularitatea valorilor cu care brandul Salamander s-a afirmat, designerii te asteapta in magazine pentru a descoperi universul construit de acestia. Un sortiment variat de accesorii este gazduit in magazine, acestea putandu-se asota cu usurinta cu incaltamintea comercializata in magazine, astfel ca vei fi mereu in voga.

Cataloage magazine Salamander in Bucuresti

Lista completa de cataloage Salamander »

Adrese magazine Salamander in Bucuresti

Adrese si informatii de contact magazine Salamander, programul de functionare si orarul de lucru Salamander pentru magazinele din Bucuresti.

Salamander Cotroceni

Bd. Vasile Milea, nr. 4 (in interiorul complexului Afi Palace Cotroceni)
Sector 6, Bucuresti

Salamander Militari

Bd. Iuliu Maniu, nr. 546-560 (in interiorul complexului Militari Shopping City)
Sector 6, Bucuresti

Salamander Orhideea

Splaiul Independentei, nr. 10 B (in interiorul complexului Carrefour Orhideea)
Sector 6, Bucuresti

Salamander Sun Plaza

Calea Vacaresti, nr. 391 (in interiorul complexului Sun Plaza)
Sector 4, Bucuresti

Salamander Titulescu

Sos. Nicolae Titulescu, nr. 73-79, bl. 10A (aproape de Pta. Victoriei)
Sector 1, Bucuresti

Lista completa magazine Salamander »

Harta magazine Salamander in Bucuresti

Harta Bucuresti »

Toate cataloagele, reducerile si ofertele de moda din Sector 1 »

Noutati Salamander Bucuresti

OTTER DISTRIBUTION sarbatoreste 21 de ani de existenta pe piata din Romania si isi invita toti clientii sa ia parte la celebrare!

OTTER DISTRIBUTION sarbatoreste 21 de ani de existenta pe piata din Romania si isi invita toti clientii sa ia parte la celebrare!

6 Decembrie 2018 • In perioada 5 - 9 decembrie, OTTER DISTRIBUTION ofera tuturor clientilor sai reduceri de 21% la toata colectia de iarna de incaltaminte si accesorii. Campania se desfasoara la nivel national, in...

Orsay deschide a 36-a unitate in Veranda Mall

Orsay deschide a 36-a unitate in Veranda Mall

14 Februarie 2017 • Orsay, retailerul german de fashion, a inaugurat un nou magazin in Capitala, in Veranda Mall, Acesta ajunge astfel la un total de 36 de unitati in tara, dintre care opt magazine bucurestene iar...

Cum arata Veranda Mall si ce magazine gasesti in complexul din Obor

Cum arata Veranda Mall si ce magazine gasesti in complexul din Obor

28 Octombrie 2016 • Noul mall Vernada din Obor a fost deschis ieri, 27 octombrie, si adaposteste 100 de magazine distribuite pe o suprafata de 30.000 de metri patrati. In plus, dispune de o zona de 15.000 de metri...

urmărește-ne pe:

 LinkedIn   Youtube