Magazine mobilier Kika

Kika in Ilfov

Kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. Grupul Kika este 100% o afacere de familie. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepând de la accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium.
Sub motto-ul „Totul sub acelasi acoperis", Kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.

Cataloage magazine mobilier Kika in Ilfov

Lista completa de cataloage Kika »

Adrese magazine mobilier Kika in Ilfov

Adrese si informatii de contact magazine mobilier Kika, programul de functionare si orarul de lucru Kika pentru magazinele din Judetul Ilfov.

Kika strada Comertului, Bucuresti

Str. Comertului, nr. 1
Domnesti, Ilfov

Lista completa magazine mobilier Kika »

Harta magazine mobilier Kika in Ilfov

Harta Ilfov »

Toate cataloagele, reducerile si ofertele de mobilier din Domnesti »

Noutati Kika Ilfov

La Kika, reducerile de Black Friday ajung pana la 55%

La Kika, reducerile de Black Friday ajung pana la 55%

8 Noiembrie 2019 • Peste 400 de produse vor avea preturi reduse, in perioada 15 noiembrie - 1 decembrie. In kika Militari si Pallady, produsele vor putea fi comandate la pretul promotional si dupa epuizarea...

Lidl lanseaza o colectie de 8 plusuri Lupilu

Lidl lanseaza o colectie de 8 plusuri Lupilu

23 Septembrie 2019 • In perioada 19 septembrie – 20 octombrie, Lidl ii surprinde pe cei mici cu o colectie de 8 animalute Lupilu din plus, gata sa devina primii lor prieteni de joaca.

Masuta de cafea: sfaturi pentru alegerea celei potrivite

Masuta de cafea: sfaturi pentru alegerea celei potrivite

13 Iulie 2018 • Mobilierul pentru sufragerie trebuie ales cu atentie. Asta pentru ca aici se petrece cel mai mult timp - si atunci cand ai musafiri in vizita, si cand stai acasa. Asa se face ca ambianta trebuie...