Se incarca...
Catalogul Penny se incarca imediat...

Penny

Penny - Economisim bani, nu dragoste

Catalog supermarketuri Penny valid in perioada 1 Iunie - 7 Iunie 2022.

Noul catalog Penny este disponibil în perioada 01.06.2022 - 07.06.2022.

Noul catalog Penny este disponibil în perioada 01.06.2022 - 07.06.2022.și aduce promoții și oferte la produse alimentare și non-alimentare.

Catalogul si oferta este disponibila in Penny Supermarketuri din Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la supermarketuri consulta oferta disponibila in cataloagele Penny si categoria supermarketuri.

Catalogul a fost publicat pe 1 Iunie 2022 cu ofertele complete la alimentare si non-alimentare disponibile in supermarketuri Penny.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile supermarketuri Penny pentru urmatoarele categorii de produse:Alimentare, Non-alimentare.

Despre Penny

Discounterul Penny te invită să descoperi o nouă gamă de produse alimentare la prețuri accesibile. Ai o ofertă variată și generoasă la alimente, precum și la produsele de îngrijire. Penny este conceptul grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În...


Catalogul cu oferte supermarketuri Penny prezinta preturi si promotii valabile in perioada 1 Iunie - 7 Iunie 2022 din judetele Ilfov pentru urmatoare categorii de produse Bauturi, Sucuri, Lactate, Carne, Bere, Boni, Pasta de dinti, Produse, Dulciuri, Bere blonda, Detergent, Hanul boieresc, Lapte integral, Caroli, Salam de vara, Zuzu, Panovia, Produse lactate, Iaurturi, Merdenea, Negro, Castraveti, Oua, Cartofi, Legume, Apa, Produse din carne, Fragedo, Salata de icre, Icre.