Se incarca...
Catalogul OBI se incarca imediat...

OBI

Catalog OBI 28 noiembrie - 31 decembrie 2013: Oferte si promotii de sarbatoare!

Catalog bricolaj OBI valid in perioada 28 Noiembrie - 31 Decembrie 2013.

Cele mai tari oferte de Craciun in catalogul OBI 28 noiembrie - 31 decembrie 2013!

Catalog OBI 28 noiembrie - 31 decembrie 2013: Oferte incredibile de sarbatori!

Pentru oferte suplimentare la bricolaj consulta oferta disponibila in cataloagele OBI si categoria bricolaj.

Catalogul a fost publicat pe 29 Noiembrie 2013.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile bricolaj OBI pentru urmatoarele categorii de produse:Promotii, OBI, Catalog OBI, Soba, Craciun, Sarbatori, Semineu, Lemn, Aeroterma, Prelungitor.

Despre OBI

OBI este solutia ideala daca vrei sa schimbi ceva in casa sau gradina ta! OBI este o divizie a grupului Tengelmann si a intrat pe piata din Romania in anul 2008. OBI ofera o gama larga de produse clientilor sai: materiale de constructii, unelte electrice, vopsele, lampi, unelete pentru gradinarit si mobilier, ghivece si plante de interior. Descopera ofertele si promotiile din cataloagele OBI!

Oferta din catalogul OBI include

Produse din catalogul OBI include


Catalogul cu oferte bricolaj OBI prezinta preturi si promotii valabile in perioada 28 Noiembrie - 31 Decembrie 2013 pentru urmatoare categorii de produse Casa, Apartament, Baie, Caldura, Bucatarie, Iarna, Sufragerie, Locuinta, Camera, Lemn, Lumina, Masina, Practic, Mancare, Constructii, Frig, Util, Decembrie, Apa, Mobilier, Gradina, Parchet, Gresie, Plafoniera, Chiuveta, Vila, Dormitor, Garsoniera, Zapada, Perete.