Se incarca...
Catalogul OBI se incarca imediat...

OBI

Catalog 'Magia Craciunului la OBI' 28 noiembrie - 31 decembrie 2013: Reduceri incredibile de Craciun!

Catalog bricolaj OBI valid in perioada 28 Noiembrie - 31 Decembrie 2013.

Catalog 'Magia Craciunului la OBI' 28 noiembrie - 31 decembrie 2013: Oferte speciale de Craciun!

Catalog 'Magia Craciunului la OBI' 28 noiembrie - 31 decembrie 2013: Nu rata ofertele incredibile cu ocazia sarbatorilor!

Pentru oferte suplimentare la bricolaj consulta oferta disponibila in cataloagele OBI si categoria bricolaj.

Catalogul a fost publicat pe 29 Noiembrie 2013.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile bricolaj OBI pentru urmatoarele categorii de produse:Promotii atractive, Oferte speciale, OBI, Catalog OBI, Craciun, Sarbatori, Mos Craciun, Brazi, Instalatie brad, Globuri de sticla.

Despre OBI

OBI este solutia ideala daca vrei sa schimbi ceva in casa sau gradina ta! OBI este o divizie a grupului Tengelmann si a intrat pe piata din Romania in anul 2008. OBI ofera o gama larga de produse clientilor sai: materiale de constructii, unelte electrice, vopsele, lampi, unelete pentru gradinarit si mobilier, ghivece si plante de interior. Descopera ofertele si promotiile din cataloagele OBI!

Oferta din catalogul OBI include

Produse din catalogul OBI include


Catalogul cu oferte bricolaj OBI prezinta preturi si promotii valabile in perioada 28 Noiembrie - 31 Decembrie 2013 pentru urmatoare categorii de produse Craciun, Brad, Cadou, Decoratiuni, Copii, Sarbatoare, Cadouri, Casa, Familie, Verde, Ornament, Mos Craciun, Sufragerie, Ajun, Pom de Craciun, Bucurie, Plastic, Culori, Zapada, Globuri, Ornamente, Cumparaturi, Lumini, Sticla, Floare, Daruri, Accesorii, Suport, Becuri, Masa de Craciun.