Se incarca...
Catalogul Mega Image se incarca imediat...

Mega Image

Catalog Mega Image supermarketuri 31 martie - 30 aprilie 2016 'Traditie si inovatie la masa de Paste': gustari traditionale la promotii!

Catalog supermarketuri Mega Image valid in perioada 31 Martie - 30 Aprilie 2016.

In catalogul Mega Image supermarketuri 31 martie - 30 aprilie 2016 'Traditie si inovatie la masa de Paste' ai oferte la sucuri, conserve, alimente de gatit, produse de brutarie, branzeturi, specialitai si mezeluri la reduceri!

Catalog Mega Image supermarketuri 31 martie - 30 aprilie 2016 'Traditie si inovatie la masa de Paste': vopsea de oua, vin, inghetate la reduceri!

Catalogul si oferta este disponibila in Mega Image Supermarketuri din Bucuresti, Arges, Brasov, Constanta, Dambovita, Giurgiu, Ilfov, Prahova.

Pentru oferte suplimentare la supermarketuri consulta oferta disponibila in cataloagele Mega Image si categoria supermarketuri.

Catalogul a fost publicat pe 31 Martie 2016 cu ofertele complete la alimentare, cosmetice, bauturi si detergenti disponibile in supermarketuri Mega Image.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile supermarketuri Mega Image pentru urmatoarele categorii de produse:Dulciuri, Conserve, Edenia, Cereale, Mezeluri, Delaco, Parodontax, Garnier, Lipton, Oua, Gerovital, Domestos, Scandia Sibiu, Lay's, Giusto, Foi clatite, Halva, Beri, Cozonaci, Produse de gatit, La strada, Tabasco, Vopseluri de oua, Clean.

Despre Mega Image

Mega Image a aparut pe piata din Romania in anul 1995 fiind una dintre primele retele de supermarketuri din tara. Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer de origine belgiana infiintat in 1867 si detine magazine pe trei continente. Compania detine in Romania doua tipuri de magazine: Mega Image si Shop & Go. La sfarsitul anului, Mega Image era considerat unul dintre cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania. Mega Image pune la dispozitia clientilor sai...

Oferta din catalogul Mega Image include

Produse din catalogul Mega Image include

Basic de Plescoi Gusturi RomanestiBasic de Plescoi Gusturi Romanesti
Disponibile si Ghiudem de Plescoi, Ghiudem de Plescoi, carnati de Plescoi si uscati afumat.

Disponibil in Supermarketuri Mega Image

Bucuresti: Mega Image 13 Septembrie Bucuresti »

Calea 13 Septembrie, nr. 75-79
Sector 5, Bucuresti

Arges: Mega Image I.C. Bratianu, Pitesti »

Bd. I.C. Bratianu, bl. N7
Pitesti, Arges

Brasov: Mega Image Branului Zarnesti »

Str. Branului, nr. 36bis
Zarnesti, Brasov

Constanta: Mega Image Alexandru Lapusneanu Constanta »

Str. Alexandru Lapusneanu, bl. LV16
Constanta, Constanta

Dambovita: Mega Image Cioculescu Gaesti »

Str. Acad. S. Cioculescu, nr. 25
Gaesti, Dambovita

Giurgiu: Mega Image Poarta Luncii, Bolintin-Vale »

Str. Poarta Luncii
Bolintin-Vale, Giurgiu

Ilfov: Mega Image Bucuresti-Urziceni, Afumati »

Sos. Bucuresti-Urziceni, nr. 153
Afumati, Ilfov

Prahova: Mega Image Republicii, Breaza »

Str. Republicii, nr. 67
Breaza, Prahova


Catalogul cu oferte supermarketuri Mega Image prezinta preturi si promotii valabile in perioada 31 Martie - 30 Aprilie 2016 din judetele Bucuresti, Arges, Brasov, Constanta, Dambovita, Giurgiu, Ilfov, Prahova pentru urmatoare categorii de produse Bauturi alcoolice, Dulciuri, Retete, Branzeturi, Gusturi romanesti, Delhaize, Mezeluri, Retete mancare, Legume, Retete de post, Condimente, Specialitati branza, Bauturi fine, Whisky, Bauturi, Carne de porc, Bauturi spirtoase, Mirodenii, Carnuri de miel, Retete de paste, Detergenti, Sosuri, Fructe de mare, Grasimi vegetale tartinabile, Produse de post, Sosuri albe, Pulpe de miel, Creme tartinabile, Prajituri, Vinuri.