Se incarca...
Catalogul Media Galaxy se incarca imediat...

Media Galaxy

Catalog Media Galaxy 28 mai - 10 iunie 2019 "Mega oferte pentru o vacanta smart": reduceri la laptopuri!

Catalog electronice Media Galaxy valid in perioada 29 Mai - 10 Iunie 2019.

In catalogul Media Galaxy 28 mai - 10 iunie 2019 "Mega oferte pentru o vacanta smart" ai preturi mici la LED-uri TV, aparate audio-video, sisteme IT si comunicatii, produse entertainment, aparate de coafat si produse de coafat!

Catalogul Media Galaxy 28 mai - 10 iunie 2019 "Mega oferte pentru o vacanta smart" ti-a pregatit oferte la laptopuri, placi de par, camere de fotografiat sau de inregistrat, televizoare 4K, smartphone-uri, frigidere, masini de spalat, cuptoare si plite de gatit, boxe, multifunctionale. produse de gaming, produse de ingrijire personala, articole menaj si aparate de aer conditiona!

Catalogul si oferta este disponibila in Media Galaxy Electronice din Bucuresti, Arad, Arges, Bihor, Brasov, Cluj, Constanta, Dolj, Iasi, Maramures, Mures, Suceava, Timis.

Pentru oferte suplimentare la electronice consulta oferta disponibila in cataloagele Media Galaxy si categoria electronice.

Catalogul a fost publicat pe 29 Mai 2019 cu ofertele complete la electrocasnice si electonice disponibile in electronice Media Galaxy.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile electronice Media Galaxy pentru urmatoarele categorii de produse:Televizoare, Electrice, Laptopuri, Combine frigorifice, Cafetiere, Masini de spalat, Scule electrice, LG, Sony, Philips, Frigidere, Vortex, Lenovo, Samsung, Gorenje, Beko, Hp, Tefal, Bosch, Braun, Telefoane, Asus, Canon, Casti, Oral B, Hama, Motorola, Sharp, Logitech, Telefoane smart, Remington, Prize, Electrolux, Boxe portabile, Myria, XBox, Televizoare led, Televizoare smart full hd, Fiare de calcat, Multifunctionale, Tastaturi, Genti laptop, Sisteme PC, Sisteme Gaming, Jocuri PC, Uscatoare de par, Rowenta, Aparate de tuns, Placi de par, Aparate de aer conditionat, Dell, Sisteme audio, Wpro, Jbl, Huawei, Produse gaming, Tp-link, D-link, Produse de coafare, Google, Smart tv 4k, Home guard, Crock pot, Marvo, Sisteme de joc, Sandisk, Babyliss, Grunding, Mirya, Amazon, MSI.

Despre Media Galaxy

Media Galaxy este o retea de magazine de mare suprafata care reflecta pasiunea pentru tehnologie si pentru device-urile care fac accesibila informatia si conexiunea cu ceilalti. Prin generozitatea spatiului de expunere, peste 3.000 mp pe magazin, cat si prin selectia gamei de produse si branduri, Media Galaxy reprezinta un standard in retailul electro-IT din Romania. Media Galaxy ofera consumatorului libertatea de a alege dintr-o selectie de peste 10.000 de produse disponibile intr-o...

Oferta din catalogul Media Galaxy include

Produse din catalogul Media Galaxy include

Disponibil in Magazine electronice Media Galaxy

Bucuresti: Media Galaxy Calea Vitan, Bucuresti »

Calea Vitan, nr. 55 - 59, et. 3
Sector 3, Bucuresti

Arad: Media Galaxy Aurel Vlaicu, Arad »

Strada Aurel Vlaicu, nr. 10 - 12, et. 2
Arad, Arad

Arges: Media Galaxy Bradu, Pitesti »

Comuna Bradu, DN 65B, Km 6+0.72
Pitesti, Arges

Bihor: Media Galaxy Nufarului, Oradea »

Str. Nufarului, nr. 30
Oradea, Bihor

Brasov: Media Galaxy Calea Bucuresti, Brasov »

Calea Bucuresti, nr. 109
Brasov, Brasov

Cluj: Media Galaxy Avram Iancu, Cluj »

Str. Avram Iancu, nr. 492 - 500
Cluj, Cluj

Constanta: Media Galaxy Tomis, Constanta »

Bd. Tomis, nr. 391
Constanta, Constanta

Dolj: Media Galaxy Calea Bucuresti, Craiova »

Calea Bucuresti, nr. 80
Craiova, Dolj

Iasi: Media Galaxy Bucium, Iasi »

Str. Bucium, nr. 36
Iasi, Iasi

Maramures: Media Galaxy Baia Mare »

Bd. Victoriei, nr. 73, et. 2
Baia Mare, Maramures

Mures: Media Galaxy Gheorghe Doja, Targu Mures »

Str. Gheorghe Doja, nr. 243
Tg Mures, Mures

Suceava: Media Galaxy Unirii, Suceava »

Str. Unirii, nr. 25
Suceava, Suceava

Timis: Media Galaxy Demetriade, Timisoara »

Str Demetriade, nr. 1, et. 1,
Timisoara, Timis