Se incarca...
Catalogul Kika se incarca imediat...

Kika

Catalog Kika saltele 15 aprilie - 31 decembrie 2019 "Welcome to the comfort zone": oferte la saltele cu spuma, cu arcuri, burete!

Catalog mobilier Kika valid in perioada 7 Mai - 31 Mai 2019.

In catalogul Kika saltele 15 aprilie - 31 decembrie 2019 "Welcome to the comfort zone" gasesti sfaturi despre cum sa iti alegi salteaua tinand cont de dimensiune, nivelul de duritate si tipul ei (arcuri, arcuri impachetate individual, spuma, spuma cu memorie).

Catalog Kika saltele 15 aprilie - 31 decembrie 2019 "Welcome to the comfort zone": reduceri la saltele de calitate care se muleaza pe forma corpului, care asigura mobilitate sporita si somn odihnitor dezvoltate pentru zone de relaxare, fabricate din materiale cu respirabilitate mare sau cu benzi 3D pentru aerisire.

Catalogul si oferta este disponibila in Kika Mobilier din Bucuresti, Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la mobilier consulta oferta disponibila in cataloagele Kika si categoria mobilier.

Catalogul a fost publicat pe 7 Mai 2019 cu ofertele complete la mobilier disponibile in mobilier Kika.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile mobilier Kika pentru urmatoarele categorii de produse:Saltele, Saltele ortopedice, Mobila dormitor, Saltele de pat, Saltele spuma poliuretanica, Saltele spuma vascoelastica, Saltele spuma cu memorie, Saltele arcuri, Saltele cu burete, Saltele speciale, Saltele 3D.

Despre Kika

Kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. Grupul Kika este 100% o afacere de familie. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepând de la accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelasi acoperis", Kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.

Oferta din catalogul Kika include

Produse din catalogul Kika include

Disponibil in Magazine mobilier Kika

Bucuresti: Kika Theodor Pallady, Bucuresti »

Blvd. Theodor Pallady nr. 51D
Sector 3, Bucuresti

Ilfov: Kika strada Comertului, Bucuresti »

Str. Comertului, nr. 1
Domnesti, Ilfov