Se incarca...
Catalogul Kika se incarca imediat...

Kika

Catalog Kika mobilier si decoratiuni 9 martie - 15 aprilie 'Gradina 2020': oferte la seturile cu mese si scaune de exterior!

Catalog mobilier Kika valid in perioada 9 Martie - 14 Aprilie 2020.

Catalog Kika mobilier si decoratiuni 9 martie - 15 aprilie 'Gradina 2020': reduceri la mobila pentru terasa, gradina sau balcon!

Catalog Kika mobilier si decoratiuni 9 martie - 15 aprilie 'Gradina 2020': balansoare, ghivece, bancute. coltare de exterior, scaun si mese de balcon, aplice de exterior si tabureti la preturi mici, mici, mici!

Catalogul si oferta este disponibila in Kika Mobilier din Bucuresti, Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la mobilier consulta oferta disponibila in cataloagele Kika si categoria mobilier.

Catalogul a fost publicat pe 9 Martie 2020 cu ofertele complete la decoratiuni si mobila disponibile in mobilier Kika.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile mobilier Kika pentru urmatoarele categorii de produse:Ghivece, Balansoare, Sezlonguri, Fotolii gradina, Mese rabatabile, Scaune stivuibile, Mobila de gradina, Scaune reglabile, Scaune de gradina, Seturi mese si scaune gradina, Scaune metalice, Banci de gradina, Coltare de gradina, Seturi lounge, Mobila kika, Scaune balcon, Mese balcon, Perne de sezut, Mobila din rattan, Mobila din rachita, Mobila de balcon, Mobila de terasa, Mobila de exterior, Oglinzi de gradina, Tabureti de gradina, Suport flori.

Despre Kika

Kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. Grupul Kika este 100% o afacere de familie. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepând de la accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelasi acoperis", Kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.

Oferta din catalogul Kika include

Produse din catalogul Kika include

Disponibil in Magazine mobilier Kika

Bucuresti: Kika Theodor Pallady, Bucuresti »

Blvd. Theodor Pallady nr. 51D
Sector 3, Bucuresti

Ilfov: Kika strada Comertului, Bucuresti »

Str. Comertului, nr. 1
Domnesti, Ilfov