Se incarca...
Catalogul Kika se incarca imediat...

Kika

Catalog Kika mobilier si decoratiuni 27 decembrie 2017 - 15 ianuarie 2018 'Zeci de oferte doar in Kika Pallady!': Mobilier pentru sufragerie la promotie!

Catalog mobilier Kika valid in perioada 27 Decembrie - 15 Ianuarie 2018.

Catalog Kika mobilier si decoratiuni 27 decembrie 2017 - 15 ianuarie 2018 'Zeci de oferte doar in Kika Pallady!': Articole de bucatarie la preturi mici!

Catalog Kika mobilier si decoratiuni 27 decembrie 2017 - 15 ianuarie 2018 'Zeci de oferte doar in Kika Pallady!': Reduceri la canapele extensibile!

Catalogul si oferta este disponibila in Kika Mobilier din Bucuresti.

Pentru oferte suplimentare la mobilier consulta oferta disponibila in cataloagele Kika si categoria mobilier.

Catalogul a fost publicat pe 27 Decembrie 2017 cu ofertele complete la mobilier si decoratiuni disponibile in mobilier Kika.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile mobilier Kika pentru urmatoarele categorii de produse:Mobilier, Mobilier dormitoare, Scaune, Farfurii, Mese, Tacamuri, Dulapuri, Comode, Vesele.

Despre Kika

Kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. Grupul Kika este 100% o afacere de familie. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepând de la accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelasi acoperis", Kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.


Catalogul cu oferte mobilier Kika prezinta preturi si promotii valabile in perioada 27 Decembrie - 15 Ianuarie 2018 din judetele Bucuresti pentru urmatoare categorii de produse Articole dormitor, Mobila sufragerie, Corpuri iluminat, Mobila living, Dulapuri sufragerie, Mobilier, Scaune, Mobila, Canapele, Plafoniere, Covoare, Etajere, Mochete, Mobilier sufragerie, Coltare sufragerii, Coltare, Comode, Dulapuri, Jambo, Osram, Becuri, Perdele, Caleb, Articole casa, Draperii, Patura, Starlight, Sertare, Toronto, Cuiere haine.