Se incarca...
Catalogul Kika se incarca imediat...

Kika

Catalog Kika mobilier si decoratiuni 1 - 31 martie 2018 'Inspiratie de primavara pentru casa ta!': Reduceri la mobilierul pentru sufragerie!

Catalog mobilier Kika valid in perioada 1 Martie - 31 Martie 2018.

Catalog Kika mobilier si decoratiuni 1 - 31 martie 2018 'Inspiratie de primavara pentru casa ta!': Oferte promotionale la covoare!

Catalog Kika mobilier si decoratiuni 1 - 31 martie 2018 'Inspiratie de primavara pentru casa ta!': Articolele de bucatarie sunt la preturi speciale!

Catalogul si oferta este disponibila in Kika Mobilier din Bucuresti, Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la mobilier consulta oferta disponibila in cataloagele Kika si categoria mobilier.

Catalogul a fost publicat pe 1 Martie 2018 cu ofertele complete la mobilier si decoratiuni disponibile in mobilier Kika.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile mobilier Kika pentru urmatoarele categorii de produse:Mobilier bucatarie, Corpuri iluminat, Covoare, Scaune, Articole bucatarie, Textile, Paturi, Dulapuri, Lampi, Canapele extensibile.

Despre Kika

Kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. Grupul Kika este 100% o afacere de familie. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepând de la accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelasi acoperis", Kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.

Oferta din catalogul Kika include

Produse din catalogul Kika include

Disponibil in Magazine mobilier Kika

Bucuresti: Kika Theodor Pallady, Bucuresti »

Blvd. Theodor Pallady nr. 51D
Sector 3, Bucuresti

Ilfov: Kika strada Comertului, Bucuresti »

Str. Comertului, nr. 1
Domnesti, Ilfov


Catalogul cu oferte mobilier Kika prezinta preturi si promotii valabile in perioada 1 Martie - 31 Martie 2018 din judetele Bucuresti, Ilfov pentru urmatoare categorii de produse Decoratiuni, Produse casa, Corpuri iluminat, Corpuri de iluminat, Paturi, Articole dormitor, Covoare, Veioze, Mobila sufragerie, Textile, Lampi, Lustre, Mobilier, Aplici exterior, Tabureti, Perdele, Draperii, Articole bucatarie, Roz, Tablouri, Scaune, Plafoniere, Covor, Presuri, Lampadare, Scaunele, Mobilier sufragerie, Cuiere, Lampi pardoseala, Produse baie.