Se incarca...
Catalogul Kika se incarca imediat...

Kika

Catalog Kika mobilier si decoratiuni 1 - 30 aprilie 2018 'Idei pentru casa ta!': Reduceri la mobilierul pentru dormitor!

Catalog mobilier Kika valid in perioada 1 Aprilie - 30 Aprilie 2018.

Catalog Kika mobilier si decoratiuni 1 - 30 aprilie 2018 'Idei pentru casa ta!': Decoratiuni interioare la preturi accesibile!

Catalog Kika mobilier si decoratiuni 1 - 30 aprilie 2018 'Idei pentru casa ta!': Articole pentru bucatarie!

Catalogul si oferta este disponibila in Kika Mobilier din Bucuresti, Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la mobilier consulta oferta disponibila in cataloagele Kika si categoria mobilier.

Catalogul a fost publicat pe 1 Aprilie 2018 cu ofertele complete la mobilier si decoratiuni disponibile in mobilier Kika.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile mobilier Kika pentru urmatoarele categorii de produse:Articole casa si gradina, Bucatarie, Scaune, Decoratiuni, Mese, Mobila dormitor, Canapele extensibile.

Despre Kika

Kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. Grupul Kika este 100% o afacere de familie. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepând de la accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelasi acoperis", Kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.

Oferta din catalogul Kika include

Produse din catalogul Kika include

Disponibil in Magazine mobilier Kika

Bucuresti: Kika Theodor Pallady, Bucuresti »

Blvd. Theodor Pallady nr. 51D
Sector 3, Bucuresti

Ilfov: Kika strada Comertului, Bucuresti »

Str. Comertului, nr. 1
Domnesti, Ilfov


Catalogul cu oferte mobilier Kika prezinta preturi si promotii valabile in perioada 1 Aprilie - 30 Aprilie 2018 din judetele Bucuresti, Ilfov pentru urmatoare categorii de produse Mobilier sufragerie, Corpuri iluminat, Decoratiuni, Fotolii, Lustre, Lampi, Produse bucatarie, Covoare, Scaune gradina, Tabureti, Mese gradina, Decoratiuni gradina, Perne decor, Comode, Scaunele, Canapele, Ornamente gradina, Articole dormitor, Mobila, Mobila gradina, Scaune exterior, Masti chiuveta baie, Paturi, Piese mobilier, Lenjerii de pat, Draperii, Perdele, Articole casa, Gatsby, Ceramice exterior.