Se incarca...
Catalogul Kika se incarca imediat...

Kika

Catalog Kika mobilier si decoratiuni 1 - 28 februarie 2018 'Idei pentru casa ta!' Oferte la mobilierul pentru dormitor!

Catalog mobilier Kika valid in perioada 1 Februarie - 28 Februarie 2018.

Catalog Kika mobilier si decoratiuni 1 - 28 februarie 2018 'Idei pentru casa ta!': Corpuri de iluminat la preturi speciale!

Catalog Kika mobilier si decoratiuni 1 - 28 februarie 2018 'Idei pentru casa ta!': Promotii la articolele pentru bucatarie!

Catalogul si oferta este disponibila in Kika Mobilier din Bucuresti, Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la mobilier consulta oferta disponibila in cataloagele Kika si categoria mobilier.

Catalogul a fost publicat pe 1 Februarie 2018 cu ofertele complete la mobilier si decoratiuni disponibile in mobilier Kika.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile mobilier Kika pentru urmatoarele categorii de produse:Mobilier dormitoare, Corpuri iluminat, Mobila, Perne, Articole bucatarie, Decoratiuni, Lenjerie de pat, Perdele, Draperii, Paturi.

Despre Kika

Kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. Grupul Kika este 100% o afacere de familie. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepând de la accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelasi acoperis", Kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.

Oferta din catalogul Kika include

Produse din catalogul Kika include

Disponibil in Magazine mobilier Kika

Bucuresti: Kika Theodor Pallady, Bucuresti »

Blvd. Theodor Pallady nr. 51D
Sector 3, Bucuresti

Ilfov: Kika strada Comertului, Bucuresti »

Str. Comertului, nr. 1
Domnesti, Ilfov


Catalogul cu oferte mobilier Kika prezinta preturi si promotii valabile in perioada 1 Februarie - 28 Februarie 2018 din judetele Bucuresti, Ilfov pentru urmatoare categorii de produse Corpuri iluminat, Decoratiuni, Paturi, Proiectoare, Mobilier sufragerie, Perne decorative, Produse casa, Decoratiuni casa, Dulapuri, Lustre, Articole dormitor, Leduri, Corpuri de iluminat, Lenjerii de pat, Mobilier dormitor, Mochete, Comoda, Cuverturi, Covoare, Veioze, Lampi, Draperii, Perdele, Huse perne, Produse baie, Perne decor, Textile, Mobilier dormitoare, Prosoape baie, Accesorii ferestre.