Se incarca...
Catalogul Kika se incarca imediat...

Kika

Catalog kika mobilier gradina 1 martie - 30 septembrie 2019: oferte le seturile lounge!

Catalog mobilier Kika valid in perioada 1 Martie - 30 Aprilie 2019.

In catalogul kika mobilier gradina 1 martie - 30 septembrie 2019 ai produse pentru terasa si gradina, de la piese de mobilier, la decoratiuni si corpuri de iluminat!

Catalog kika mobilier rattan gradina 1 martie - 30 septembrie 2019: preturi de sezon la fotolii de gradina, canapele de exterior, copertine, coltare si masute de cafea, banci si tabureti de gradina, balansoare!

Catalogul si oferta este disponibila in Kika Mobilier din Bucuresti, Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la mobilier consulta oferta disponibila in cataloagele Kika si categoria mobilier.

Catalogul a fost publicat pe 1 Martie 2019 cu ofertele complete la mobilier si decoratiuni disponibile in mobilier Kika.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile mobilier Kika pentru urmatoarele categorii de produse:Scaune pliabile, Balansoare, Sezlonguri, Decoratiuni gradina, Scaune exterior, Banci gradina, Piese mobilier, Piese mobilier exterior, Aplice exterior, Copertine, Mobila ratan, Scaune stivuibile, Mobila de gradina, Scaune de gradina, Corpuri de iluminat gradina, Umbrele de gradina, Tabureti gradina, Canapele exterior, Seturi lounge, Canapele de gradina, Bancute cu copertina, Bancute gradina, Canapele extensibila terasa, Dale gradina.

Despre Kika

Kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. Grupul Kika este 100% o afacere de familie. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepând de la accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelasi acoperis", Kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.