Se incarca...
Catalogul Kika se incarca imediat...

Kika

Catalog Kika mobilier gradina 1 - 31 martie 2017 'Trenduri gradina 2017': mobila pentru terasa la promotii!

Catalog mobilier Kika valid in perioada 3 Martie - 31 Martie 2017.

Catalogul Kika mobilier gradina 1 - 31 martie 2017 'Trenduri gradina 2017' are promotii la felinare de gradina, aplice de exterior, ghivece de flori!

Catalog Kika mobilier gradina 1 - 31 martie 2017 'Trenduri gradina 2017': balansoare, frapiere, lazi depozitare, perne gradina sezut la oferte!

Catalogul si oferta este disponibila in Kika Mobilier din Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la mobilier consulta oferta disponibila in cataloagele Kika si categoria mobilier.

Catalogul a fost publicat pe 3 Martie 2017 cu ofertele complete la mobilier, decoratiuni si gradina disponibile in mobilier Kika.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile mobilier Kika pentru urmatoarele categorii de produse:Ghivece, Balansoare, Mese pliabile, Ghivece de flori, Mese terasa, Piese mobilier gradina, Seturi mobila gradina, Masute exterior, Programe gradina, Scaune gradina. scaune scaune pliante, Masute gradine.

Despre Kika

Kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. Grupul Kika este 100% o afacere de familie. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepând de la accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelasi acoperis", Kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.

Disponibil in Magazine mobilier Kika

Ilfov: Kika strada Comertului, Bucuresti »

Str. Comertului, nr. 1
Domnesti, Ilfov