Se incarca...
Catalogul Kika se incarca imediat...

Kika

Catalog kika mobilier 20 august - 16 septembrie 2018 "Descopera bucataria ta de vis la kika"

Catalog mobilier Kika valid in perioada 20 August - 16 Septembrie 2018.

Catalog kika mobilier 20 august - 16 septembrie 2018 "Descopera bucataria ta de vis la kika": ai dulapuri si plite personalizate la preturi avantajoase!

Catalog kika mobilier 20 august - 16 septembrie 2018 "Descopera bucataria ta de vis la kika": alege modelul preferat de bucatarie fabricata in Germania, in culori puternice si personalizata!

Catalogul si oferta este disponibila in Kika Mobilier din Bucuresti, Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la mobilier consulta oferta disponibila in cataloagele Kika si categoria mobilier.

Catalogul a fost publicat pe 20 August 2018 cu ofertele complete la mobila disponibile in mobilier Kika.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile mobilier Kika pentru urmatoarele categorii de produse:Bucatarii, Mobila bucatarie, Bucatarii modulare, Bucatarii la comanda, Comode bucatarie, Bucatarii profesionale, Blaturi de bucatarie, Bucatarii germania, Bucatarii fabricate in germania, Sertare bucatarie, Plite bucatarie, Bucatarii sistem de inchidere soft close, Bucatarii personalizate.

Despre Kika

Kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. Grupul Kika este 100% o afacere de familie. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepând de la accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelasi acoperis", Kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.


Catalogul cu oferte mobilier Kika prezinta preturi si promotii valabile in perioada 20 August - 16 Septembrie 2018 din judetele Bucuresti, Ilfov pentru urmatoare categorii de produse Bucatarii modulare, Dulapuri bucatarie, Bucatarii, Piese de mobilier bucatarie, Piese de mobilier, Bucatarii germania, Bucatarii la comanda.