Se incarca...
Catalogul Kika se incarca imediat...

Kika

Catalog kika mobilier 15 august - 15 septembrie 2019 "Back to school": reduceri la birouri!

Catalog mobilier Kika valid in perioada 15 August - 15 Septembrie 2019.

Catalogul kika mobilier 15 august - 15 septembrie 2019 "Back to school": zeci de produse pentru birou la preturi speciale! Ti s-a pregatit o oferta cu zeci de produse pentru birou la preturi speciale!

Catalog kika mobilier 15 august - 15 septembrie 2019 "Back to school": promotii la rafturi, corpuri de iluminat si canapele!

Catalogul si oferta este disponibila in Kika Mobilier din Bucuresti, Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la mobilier consulta oferta disponibila in cataloagele Kika si categoria mobilier.

Catalogul a fost publicat pe 15 August 2019 cu ofertele complete la mobilier si decoratiuni disponibile in mobilier Kika.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile mobilier Kika pentru urmatoarele categorii de produse:Covoare, Mobila, Scaune, Masute, Canapele, Pahare, Paturi, Accesorii birou, Aplice, Corpuri de iluminat, Comode, Birouri, Scaune din piele, Scaune birou, Seturi vesela, Veioze, Scaune de birou, Masute sufragerie, Dulapuri birou, Scaune rotative, Lampi de birou, Mobila lemn masiv, Mobila camera tineret, Birouri din lemn.

Despre Kika

Kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. Grupul Kika este 100% o afacere de familie. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepând de la accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelasi acoperis", Kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.

Oferta din catalogul Kika include

Produse din catalogul Kika include

Disponibil in Magazine mobilier Kika

Bucuresti: Kika Theodor Pallady, Bucuresti »

Blvd. Theodor Pallady nr. 51D
Sector 3, Bucuresti

Ilfov: Kika strada Comertului, Bucuresti »

Str. Comertului, nr. 1
Domnesti, Ilfov


Catalogul cu oferte mobilier Kika prezinta preturi si promotii valabile in perioada 15 August - 15 Septembrie 2019 din judetele Bucuresti, Ilfov pentru urmatoare categorii de produse Birou.