Se incarca...
Catalogul Kika se incarca imediat...

Kika

Catalog kika mobilier 1- 31 octombrie 2019 "Inspiratie pentru dormitorul tau": oferte la decoratiuni!

Catalog mobilier Kika valid in perioada 1 Octombrie - 31 Octombrie 2019.

Catalogul kika mobilier 1- 31 octombrie 2019 "Inspiratie pentru dormitorul tau" iti ofera 10% la achizita unui set format din pat, saltea si somiera!

Catalogul kika mobilier 1- 31 octombrie 2019 "Inspiratie pentru dormitorul tau" are preturi mici la decoratiuni si accesorii pentru casa, la produse pentru living, mobila de dining, coltare si canapele, corpuri de iluminat si produse pentru baie sau bucatarie!

Catalogul si oferta este disponibila in Kika Mobilier din Bucuresti, Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la mobilier consulta oferta disponibila in cataloagele Kika si categoria mobilier.

Catalogul a fost publicat pe 1 Octombrie 2019 cu ofertele complete la mobilier si decoratiuni disponibile in mobilier Kika.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile mobilier Kika pentru urmatoarele categorii de produse:Saltele, Mobila, Vesela, Pilote, Perne, Canapele, Decoratiuni, Pahare, Paturi, Accesorii baie, Polite, Plafoniere, Corpuri de iluminat, Vesela prajituri, Bucatarii, Dulapuri, Perne decor, Seturi pahare, Lenjerii de pat, Lustre, Coltare, Biblioteci, Mobila dormitor, Comode, Comode televizor, Coltare extensibile, Vitrine, Scaune living, Mese extensibile, Piese mobilier, Dormitoare, Noptiere, Platouri, Seturi oale, Bucatarii modulare, Cuiere, Plapumi, Scaune sufragerie, Piese de mobilier, Perne dormitor, Masute sufragerie, Scaune dining, Seturi cearcefuri si fete de perna, Saltele din spuma cu memorie, Seturi mobila living, Coltare bucatarie, Paturi tapitate, Dressinguri, Mobila lemn masiv, Borcane cafea, Mobila hol, Perne de dormit, Mobila living, Mobila baie, Produse de bucatarie, Rame dulap, Saltele cu gel.

Despre Kika

Kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. Grupul Kika este 100% o afacere de familie. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepând de la accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelasi acoperis", Kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.

Oferta din catalogul Kika include

Produse din catalogul Kika include

Disponibil in Magazine mobilier Kika

Bucuresti: Kika Theodor Pallady, Bucuresti »

Blvd. Theodor Pallady nr. 51D
Sector 3, Bucuresti

Ilfov: Kika strada Comertului, Bucuresti »

Str. Comertului, nr. 1
Domnesti, Ilfov