Se incarca...
Catalogul Kika se incarca imediat...

Kika

Catalog kika mobilier 1-31 mai 2019 "Bucura-te de mai mult confort si relaxare"

Catalog mobilier Kika valid in perioada 1 Mai - 31 Mai 2019.

In catalogul kika mobilier 1-31 mai 2019 "Bucura-te de mai mult confort si relaxare" ai 10% reducere la achizitionarea unui set format din pat, saltea si somiera!

Catalogul kika mobilier 1-31 mai 2019 "Bucura-te de mai mult confort si relaxare" are preturi mici la saltele, coltare, canapele, mobila de hol, dining, living, baie, bucatarie si dormitor!

Catalogul si oferta este disponibila in Kika Mobilier din Bucuresti, Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la mobilier consulta oferta disponibila in cataloagele Kika si categoria mobilier.

Catalogul a fost publicat pe 1 Mai 2019 cu ofertele complete la mobilier si decoratiuni disponibile in mobilier Kika.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile mobilier Kika pentru urmatoarele categorii de produse:Electrice, Saltele, Scaune, Canapele, Fotolii, Pahare, Decoratiuni casa, Oale, Paturi, Farfurii, Mese, Aplice, Plafoniere, Corpuri de iluminat, Produse bucatarie, Bucatarii, Dulapuri, Tigai, Lenjerii de pat, Balansoare, Cearceafuri, Dulapuri baie, Coltare, Somiere, Biblioteci, Mobila sufragerie, Sifoniere, Masute cafea, Comode, Comode televizor, Vitrine, Oglinzi, Mese extensibile, Piese mobilier, Dormitoare, Noptiere, Cosuri de paine, Veioze, Vaze, Seturi dining, Pendule, Mobila gradina, Paturi tapitate, Oglinzi hol, Dressinguri, Perne de gat, Statui, Seturi mobiliere, Dulap dressing, Perii wc. accesorii baie.

Despre Kika

Kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. Grupul Kika este 100% o afacere de familie. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepând de la accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelasi acoperis", Kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.

Disponibil in Magazine mobilier Kika

Bucuresti: Kika Theodor Pallady, Bucuresti »

Blvd. Theodor Pallady nr. 51D
Sector 3, Bucuresti

Ilfov: Kika strada Comertului, Bucuresti »

Str. Comertului, nr. 1
Domnesti, Ilfov