Se incarca...
Catalogul Kika se incarca imediat...

Kika

Catalog kika mobilier 1-31 mai 2018 "Idei pentru casa ta": mobila pentru casa si gradina la promotii

Catalog mobilier Kika valid in perioada 1 Mai - 31 Mai 2018.

Catalog kika mobilier 1-31 mai 2018 "Idei pentru casa ta": profita de oferta de 10% reducere la achizitia unui set format dintr-o canapea si o biblioteca pentru living!

Catalogul kika mobilier 1-31 mai 2018 "Idei pentru casa ta" ti-a pregatit promotii generoase la decoratiuni si piese de mobilier! Cumperi ieftin vitrine, comode, fotolii, masute, tacamuri, prosoape, ornamente, covoare si perdele!

Catalogul si oferta este disponibila in Kika Mobilier din Bucuresti, Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la mobilier consulta oferta disponibila in cataloagele Kika si categoria mobilier.

Catalogul a fost publicat pe 1 Mai 2018 cu ofertele complete la decoratiuni si mobila disponibile in mobilier Kika.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile mobilier Kika pentru urmatoarele categorii de produse:Covoare, Mobila, Scaune, Canapele, Decoratiuni, Ornamente, Perdele, Draperii, Paturi, Mese, Dulapuri, Mochete, Seturi gradina, Biblioteci, Sifoniere, Comode, Vitrine, Piese mobilier, Seturi dining, Seturi living.

Despre Kika

Kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. Grupul Kika este 100% o afacere de familie. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepând de la accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelasi acoperis", Kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.

Oferta din catalogul Kika include

Produse din catalogul Kika include

Livrare gratuita mobilaLivrare gratuita mobila
La cumparaturi de 3500 de lei, livrare gratuita la kika.
10% reducere la achizitia unui set format din canapea si biblioteca living10% reducere la achizitia unui set format din canapea si biblioteca living
Exceptie fac articolele deja reduse, cele marcate "super pret" si produsele de tip bazar. Oferta este valabila pentru cumparaturi efectuate in aceeasi zi si din acelasi magazin, in...

Disponibil in Magazine mobilier Kika

Bucuresti: Kika Theodor Pallady, Bucuresti »

Blvd. Theodor Pallady nr. 51D
Sector 3, Bucuresti

Ilfov: Kika strada Comertului, Bucuresti »

Str. Comertului, nr. 1
Domnesti, Ilfov