Se incarca...
Catalogul Kika se incarca imediat...

Kika

Catalog Kika mobilier 1-31 iunie 2019 "Idei pentru casa ta": oferte la dormitoare si sufragerii!

Catalog mobilier Kika valid in perioada 1 Iulie - 31 Iulie 2019.

Catalogul Kika mobilier 1-31 iulie 2019 "Idei pentru casa ta" are reduceri la seturile lounge pentru gradina sau pentru dining, la mobila pentru baie sau accesoriile pentru bucatarie!

Catalogul Kika mobilier 1-30 iunie 2019 "Idei pentru casa ta" are promotii la textile pentru casa - perne decorative, lenjerii de pat, prosoape, paturi si cuverturi!

Catalogul si oferta este disponibila in Kika Mobilier din Bucuresti, Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la mobilier consulta oferta disponibila in cataloagele Kika si categoria mobilier.

Catalogul a fost publicat pe 1 Iulie 2019 cu ofertele complete la mobilier si decoratiuni disponibile in mobilier Kika.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile mobilier Kika pentru urmatoarele categorii de produse:Saltele, Mobila, Scaune, Canapele, Fotolii, Prosoape, Paturi, Accesorii baie, Corpuri de iluminat, Bucatarii, Dulapuri, Perne decor, Lenjerii de pat, Accesorii bucatarie, Mobila exterior, Lustre, Coltare, Mobila sufragerie, Masute cafea, Comode, Vitrine, Piese mobilier, Dormitoare, Noptiere, Canapele gradina, Scaune gradina, Covoare de baie, Cuverturi, Saltele cu spuma, Halate de baie, Oale de gatit, Lampadare, Oglinzi perete, Paturi dormitor, Paturi tapitate, Dressinguri, Mobila dining, Mobila living, Mobila baie, Rame dulap, Mobila camera copii, Masa televizor.

Despre Kika

Kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. Grupul Kika este 100% o afacere de familie. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepând de la accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelasi acoperis", Kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.

Disponibil in Magazine mobilier Kika

Bucuresti: Kika Theodor Pallady, Bucuresti »

Blvd. Theodor Pallady nr. 51D
Sector 3, Bucuresti

Ilfov: Kika strada Comertului, Bucuresti »

Str. Comertului, nr. 1
Domnesti, Ilfov