Se incarca...
Catalogul Kika se incarca imediat...

Kika

Catalog kika mobilier 1-31 iulie 2018 "Idei pentru casa ta": reduceri la mobila pentru dormitor si sufragerie!

Catalog mobilier Kika valid in perioada 1 Iulie - 31 Iulie 2018.

In catalogul kika mobilier 1-31 iulie 2018 "Idei pentru casa ta" profiti de promotii avantajoase la accesoriile si decoratiunile pentru sufragerie, baie, dormitor, bucatarie! In plus, ai oferte la lounge-uri pentru gradina!

Catalog kika mobilier 1-31 iulie 2018 "Idei pentru casa ta" - reduceri la canapele, vitrine, masute de televizor, mese de cafea, scaune de dining, paturi dormitor, lenjerii de pat, perdele si draperii, covoare, cuiere si corpuri de iluminat (plafoniere, aplice si proiectoare).

Catalogul si oferta este disponibila in Kika Mobilier din Bucuresti, Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la mobilier consulta oferta disponibila in cataloagele Kika si categoria mobilier.

Catalogul a fost publicat pe 1 Iulie 2018 cu ofertele complete la accesorii casa si mobila disponibile in mobilier Kika.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile mobilier Kika pentru urmatoarele categorii de produse:Cataloage, Reduceri, Covoare, Mobila, Pilote, Perne, Scaune, Canapele, Kika, Prosoape, Perdele, Draperii, Oale, Accesorii baie, Mese, Tacamuri, Plafoniere, Bucatarii, Dulapuri, Tigai, Decoratiuni gradina, Tabureti, Banci, Cearceafuri, Lustre, Coltare, Sufragerii, Biblioteci, Sifoniere, Comode, Birouri, Vitrine, Piese mobilier, Dormitoare, Noptiere, Halate, Veioze, Cuiere, Seturi dining, Sfesnice, Lampadare, Mobila gradina, Mobila terasa, Masute televizor, Banci de hol, Seturi lounge, Mobila kika.

Despre Kika

Kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. Grupul Kika este 100% o afacere de familie. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepând de la accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelasi acoperis", Kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.

Oferta din catalogul Kika include

Produse din catalogul Kika include

Disponibil in Magazine mobilier Kika

Bucuresti: Kika Theodor Pallady, Bucuresti »

Blvd. Theodor Pallady nr. 51D
Sector 3, Bucuresti

Ilfov: Kika strada Comertului, Bucuresti »

Str. Comertului, nr. 1
Domnesti, Ilfov