Se incarca...
Catalogul Kika se incarca imediat...

Kika

Catalog kika mobilier 1-31 decembrie 2018 "Idei pentru casa ta": piese de mobilier la preturi reduse!

Catalog mobilier Kika valid in perioada 1 Decembrie - 31 Decembrie 2018.

In catalogul kika mobilier 1-31 decembrie 2018 "Idei pentru casa ta" gasesti reduceri de final de an la mobilier si decoratiuni sau accesorii pentru casa!

Catalog kika mobilier 1-31 decembrie 2018 "Idei pentru casa ta": oferte la seturile de dining, covoare, produse de bucatarie, birouri, paturi, dormitoare, mobila pentur camera copilului sau a bebelusului, dar si pentru living - biblioteci, comode, scaune.

Catalogul si oferta este disponibila in Kika Mobilier din Bucuresti, Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la mobilier consulta oferta disponibila in cataloagele Kika si categoria mobilier.

Catalogul a fost publicat pe 1 Decembrie 2018 cu ofertele complete la decoratiuni si mobila disponibile in mobilier Kika.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile mobilier Kika pentru urmatoarele categorii de produse:Saltele, Covoare, Mobila, Scaune, Canapele, Rafturi, Pahare, Oale, Decoratiuni craciun, Farfurii, Camere tineret, Mese, Tacamuri, Cutite, Dulapuri, Mochete, Covoare plusate, Cratite, Boluri, Accesorii casa, Textile casa, Etajere, Carafe, Coltare, Sufragerii, Biblioteci, Sifoniere, Comode, Birouri, Coltare extensibile, Mese extensibile, Dormitoare, Scaune birou, Cosuri de paine, Seturi oale, Patuturi, Tigai wok, Piese de mobilier, Scaune dining, Scaune metalice, Dressinguri, Cutii de paine, Scaune fara brate, Mobila camera copil, Covoare cu imprimeuri, Coltare cu lada depozitare, Dulapuri dressing, Oale din inox, Kitchen basics, Dormitor dressing.

Despre Kika

Kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. Grupul Kika este 100% o afacere de familie. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepând de la accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelasi acoperis", Kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.

Disponibil in Magazine mobilier Kika

Bucuresti: Kika Theodor Pallady, Bucuresti »

Blvd. Theodor Pallady nr. 51D
Sector 3, Bucuresti

Ilfov: Kika strada Comertului, Bucuresti »

Str. Comertului, nr. 1
Domnesti, Ilfov