Se incarca...
Catalogul Kika se incarca imediat...

Kika

Catalog Kika 1-31 august 2019 "Idei pentru bucataria ta": reduceri la mobila!

Catalog mobilier Kika valid in perioada 1 August - 31 August 2019.

In catalogul Kika mobilier 1-31 august 2019 "Idei pentru bucataria ta" ai 10% reducere la achizitionarea unui set format din masa si scaune de dining!

Catalog Kika mobilier 1-31 august 2019 "Idei pentru bucataria ta":promotii generoase la perdele, covoare decor, prosoape de bucatarie si corpuri de iluminat!

Catalogul si oferta este disponibila in Kika Mobilier din Bucuresti, Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la mobilier consulta oferta disponibila in cataloagele Kika si categoria mobilier.

Catalogul a fost publicat pe 1 August 2019 cu ofertele complete la mobilier si decoratiuni disponibile in mobilier Kika.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile mobilier Kika pentru urmatoarele categorii de produse:Covoare, Scaune, Canapele, Prosoape, Perdele, Oglinda, Accesorii baie, Mese, Aplice, Plafoniere, Dulapuri, Coltare, Biblioteci, Sifoniere, Comode, Vitrine, Noptiere, Veioze, Dressing, Scaune dining, Paturi tapitate.

Despre Kika

Kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. Grupul Kika este 100% o afacere de familie. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepând de la accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelasi acoperis", Kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.