Se incarca...
Catalogul Kika se incarca imediat...

Kika

Catalog kika mobilier 1- 30 septembrie 2019 "Inspiratie pentru livingul tau": canapele si seturi dining la reduceri!

Catalog mobilier Kika valid in perioada 1 Septembrie - 30 Septembrie 2019.

In catalogul kika mobilier 1- 30 septembrie 2019 "Inspiratie pentru livingul tau" gasesti vitrine si biblioteci, dormitoare si accesorii pentru baie si bucatarie la preturi mici!

Afla mai multe despre reducere de 10% la achizitionarea unui set format din biblioteca si canapea, din catalogul kika mobilier 1- 30 septembrie 2019 "Inspiratie pentru livingul tau"! Ai promotii si la tacamuri sau vesela, la programe de hol sau de baie si cumperi metraje de perdele si draperii la preturi avantajoase!

Catalogul si oferta este disponibila in Kika Mobilier din Bucuresti, Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la mobilier consulta oferta disponibila in cataloagele Kika si categoria mobilier.

Catalogul a fost publicat pe 1 Septembrie 2019 cu ofertele complete la mobilier si decoratiuni disponibile in mobilier Kika.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile mobilier Kika pentru urmatoarele categorii de produse:Mobila, Scaune, Canapele, Fotolii, Rafturi, Perdele, Draperii, Accesorii baie, Tacamuri, Plafoniere, Corpuri de iluminat, Bucatarii, Dulapuri, Lenjerii de pat, Accesorii bucatarie, Lustre, Dulapuri baie, Coltare, Biblioteci, Sifoniere, Masute cafea, Comode, Vitrine, Mese extensibile, Piese mobilier, Dormitoare, Seturi mese si scaune, Cuiere, Seturi lenjerii, Pantofare, Seturi dining, Canapele extensibile, Paturi tapitate, Mobila hol, Coltare cu lada depozitare.

Despre Kika

Kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. Grupul Kika este 100% o afacere de familie. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepând de la accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelasi acoperis", Kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.

Disponibil in Magazine mobilier Kika

Bucuresti: Kika Theodor Pallady, Bucuresti »

Blvd. Theodor Pallady nr. 51D
Sector 3, Bucuresti

Ilfov: Kika strada Comertului, Bucuresti »

Str. Comertului, nr. 1
Domnesti, Ilfov