Se incarca...
Catalogul Kika se incarca imediat...

Kika

Catalog kika mobilier 1-30 septembrie 2018 "Idei pentru casa ta": oferte la coltare si fotolii!

Catalog mobilier Kika valid in perioada 1 Septembrie - 30 Septembrie 2018.

In catalogul kika mobilier 1-30 septembrie 2018 "Idei pentru casa ta" ai 10% reducere la achizitionarea unui set format din canapea si biblioteca living!

Catalog kika mobilier 1-30 septembrie 2018 "Idei pentru casa ta": profita de reducerile la prosoape, covoare, perdele, draperii, bucatarii si mobila hol!

Catalogul si oferta este disponibila in Kika Mobilier din Bucuresti, Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la mobilier consulta oferta disponibila in cataloagele Kika si categoria mobilier.

Catalogul a fost publicat pe 1 Septembrie 2018 cu ofertele complete la decoratiuni si mobila disponibile in mobilier Kika.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile mobilier Kika pentru urmatoarele categorii de produse:Mobilier, Mobila, Perne, Masute, Canapele, Fotolii, Produse baie, Prosoape, Draperii, Paturi, Tacamuri, Plafoniere, Corpuri de iluminat, Bucatarii, Dulapuri, Sezlonguri, Tabureti, Huse perne, Cearceafuri, Coltare, Biblioteci, Comode, Vitrine, Piese mobilier, Dormitoare, Cuiere, Pantofare, Seturi dining, Piese mobilier hol, Scaune dining, Coltare cu lada depozitare.

Despre Kika

Kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. Grupul Kika este 100% o afacere de familie. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepând de la accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelasi acoperis", Kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.

Disponibil in Magazine mobilier Kika

Bucuresti: Kika Theodor Pallady, Bucuresti »

Blvd. Theodor Pallady nr. 51D
Sector 3, Bucuresti

Ilfov: Kika strada Comertului, Bucuresti »

Str. Comertului, nr. 1
Domnesti, Ilfov