Se incarca...
Catalogul Kika se incarca imediat...

Kika

Catalog kika mobilier 1-30 noiembrie 2019 "Inspiratie pentru livingul tau": oferte la produse de casa!

Catalog mobilier Kika valid in perioada 1 Noiembrie - 30 Noiembrie 2019.

In catalogul kika 1-30 noiembrie 2019 "Inspiratie pentru livingul tau" gasesti oferte generoase la mobila pentru fiecare din casa! Ai biblioteci, masute de cafea, paturi, seturi de dulapuri de baie si hol sau canapele!

Profita de reducerile din catalogul kika mobilier 1-30 noiembrie 2019 "Inspiratie pentru livingul tau" pentru accesorii de baie si bucatarie!

Catalogul si oferta este disponibila in Kika Mobilier din Bucuresti, Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la mobilier consulta oferta disponibila in cataloagele Kika si categoria mobilier.

Catalogul a fost publicat pe 1 Noiembrie 2019 cu ofertele complete la decoratiuni si mobila disponibile in mobilier Kika.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile mobilier Kika pentru urmatoarele categorii de produse:Saltele, Covoare, Mobila, Pilote, Canapele, Produse baie, Paturi, Accesorii baie, Corpuri de iluminat, Produse bucatarie, Dulapuri, Tabureti, Lustre, Coltare, Somiere, Biblioteci, Mobila sufragerie, Sifoniere, Comode, Vitrine, Dormitoare, Noptiere, Cuiere, Banci hol, Pantofare, Piese de mobilier, Scaune bar, Masute de cafea, Paturi tapitate, Dressinguri, Mobila dining, Mobila hol, Mobila living, Mobila baie, Mobila din lemn masiv, Presuri de intrare.

Despre Kika

Kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. Grupul Kika este 100% o afacere de familie. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepând de la accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelasi acoperis", Kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.

Disponibil in Magazine mobilier Kika

Bucuresti: Kika Theodor Pallady, Bucuresti »

Blvd. Theodor Pallady nr. 51D
Sector 3, Bucuresti

Ilfov: Kika strada Comertului, Bucuresti »

Str. Comertului, nr. 1
Domnesti, Ilfov