Se incarca...
Catalogul Kika se incarca imediat...

Kika

Catalog kika mobilier 1-30 iunie 2019 "Bucura-te de mai mult confort si relaxare": dormitoare si sufragerii la preturi mici!

Catalog mobilier Kika valid in perioada 1 Iunie - 30 Iunie 2019.

Catalog kika mobilier 1-30 iunie 2019 "Bucura-te de mai mult confort si relaxare" - mobila si accesorii si decoratiuni la preturi mici!

In catalogul kika mobilier 1-30 iunie 2019 "Bucura-te de mai mult confort si relaxare" gasesti perne decorative, prosoape de plaja, noptiere, paturi, dulapuri, scaune si mese!

Catalogul si oferta este disponibila in Kika Mobilier din Bucuresti, Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la mobilier consulta oferta disponibila in cataloagele Kika si categoria mobilier.

Catalogul a fost publicat pe 1 Iunie 2019 cu ofertele complete la accesorii casa si mobila disponibile in mobilier Kika.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile mobilier Kika pentru urmatoarele categorii de produse:Perne, Scaune, Masute, Canapele, Fotolii, Rafturi, Paturi, Accesorii baie, Lazi, Polite, Aplice, Corpuri de iluminat, Dulapuri, Lenjerii de pat, Lustre, Coltare, Sufragerii, Biblioteci, Sifoniere, Masute cafea, Comode, Coltare extensibile, Vitrine, Oglinzi, Dormitoare, Perii wc, Perne decorative, Lampadare, Prosoape de plaja, Camera tineret.

Despre Kika

Kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. Grupul Kika este 100% o afacere de familie. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepând de la accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelasi acoperis", Kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.