Se incarca...
Catalogul Kika se incarca imediat...

Kika

Catalog Kika mobilier 1 - 30 iunie 2017 'Idei pentru casa ta!': Mobilier pentru dormitor la preturi accesibile!

Catalog mobilier Kika valid in perioada 1 Iunie - 20 Iunie 2017.

Catalog Kika mobilier 1 - 30 iunie 2017 'Idei pentru casa ta!': Corpuri de iluminat de calitate!

Catalog Kika mobilier 1 - 30 iunie 2017 'Idei pentru casa ta!': Mobilierul pentru gradina este la oferta!

Catalogul si oferta este disponibila in Kika Mobilier din Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la mobilier consulta oferta disponibila in cataloagele Kika si categoria mobilier.

Catalogul a fost publicat pe 1 Iunie 2017 cu ofertele complete la mobilier disponibile in mobilier Kika.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile mobilier Kika pentru urmatoarele categorii de produse:Corpuri iluminat, Scaune, Decoratiuni, Dulap, Paturi, Articole baie, Mese, Mobilier dormitor, Paturi bebelusi.

Despre Kika

Kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. Grupul Kika este 100% o afacere de familie. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepând de la accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelasi acoperis", Kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.

Oferta din catalogul Kika include

Produse din catalogul Kika include

Disponibil in Magazine mobilier Kika

Ilfov: Kika strada Comertului, Bucuresti »

Str. Comertului, nr. 1
Domnesti, Ilfov


Catalogul cu oferte mobilier Kika prezinta preturi si promotii valabile in perioada 1 Iunie - 20 Iunie 2017 din judetele Ilfov pentru urmatoare categorii de produse Decoratiuni, Articole dormitor, Paturi, Covoare, Produse baie, Produse de casa, Lustre, Produse de baie, Piese mobilier, Decoratiuni casa, Fotolii, Cuiere, Mobila sufragerie, Covoare de baie, Mochete, Dulapuri, Mobilier, Lustre metal, Draperii, Savoniere, Accesorii baie, Mobilier living, Vaze, Lenjerii de pat, Somiere, Perdele, Agatatoare haine, Capace toaleta, Canapele, Comode.