Se incarca...
Catalogul Kika se incarca imediat...

Kika

Catalog kika mobilier 1-30 aprilie 2019 "Invita-i pe toti cei dragi la masa": oferte la mobila pentru casa si gradina!

Catalog mobilier Kika valid in perioada 1 Aprilie - 30 Aprilie 2019.

In catalogul kika mobilier 1-30 aprilie 2019 "Invita-i pe toti cei dragi la masa" ai 10% reducere la seturile de dining formate din mese si scaune!

Catalogul kika mobilier 1-30 aprilie 2019 "Invita-i pe toti cei dragi la masa" ti-a pregatit preturi mici la canapele, coltare, paturi tapitate, produse de bucatarie si de baie, mese extensibile si scaune, corpuri de iluminat!

Catalogul si oferta este disponibila in Kika Mobilier din Bucuresti, Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la mobilier consulta oferta disponibila in cataloagele Kika si categoria mobilier.

Catalogul a fost publicat pe 1 Aprilie 2019 cu ofertele complete la mobilier si decoratiuni disponibile in mobilier Kika.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile mobilier Kika pentru urmatoarele categorii de produse:Mobilier, Scaune, Canapele, Rafturi, Prosoape, Plafoniere, Cutii depozitare, Corpuri de iluminat, Scaune pliabile, Dulapuri, Banci, Lustre, Coltare, Biblioteci, Mobila sufragerie, Mobila dormitor, Comode, Dormitoare, Veioze, Seturi dining, Piese de mobilier, Scaune cu spatar, Seturi living, Seturi lounge, Covoare decor.

Despre Kika

Kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. Grupul Kika este 100% o afacere de familie. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepând de la accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelasi acoperis", Kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.

Disponibil in Magazine mobilier Kika

Bucuresti: Kika Theodor Pallady, Bucuresti »

Blvd. Theodor Pallady nr. 51D
Sector 3, Bucuresti

Ilfov: Kika strada Comertului, Bucuresti »

Str. Comertului, nr. 1
Domnesti, Ilfov