Se incarca...
Catalogul Kika se incarca imediat...

Kika

Catalog Kika casa si gradina 17 noiembrie - 3 decembrie 2017 'Black Friday Special': Reduceri la mobilier!

Catalog mobilier Kika valid in perioada 17 Noiembrie - 3 Decembrie 2017.

Catalog Kika casa si gradina 17 noiembrie - 3 decembrie 2017 'Black Friday Special': Decoratiunile interioare sunt la promotie!

Catalog Kika casa si gradina 17 noiembrie - 3 decembrie 2017 'Black Friday Special': Preturi accesibile la toate articolele!

Catalogul si oferta este disponibila in Kika Mobilier din Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la mobilier consulta oferta disponibila in cataloagele Kika si categoria mobilier.

Catalogul a fost publicat pe 17 Noiembrie 2017 cu ofertele complete la mobilier si decoratiuni disponibile in mobilier Kika.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile mobilier Kika pentru urmatoarele categorii de produse:Mobilier, Perne, Scaune, Canapele, Decoratiuni, Fotolii, Dulap, Covor, Mese, Canapele extensibile, Black friday 2017.

Despre Kika

Kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. Grupul Kika este 100% o afacere de familie. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepând de la accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelasi acoperis", Kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.