Se incarca...
Catalogul Kika se incarca imediat...

Kika

Catalog Kika casa si gradina 1-30 septembrie 2017 'Idei pentru casa ta!': Mobila pentru biroul tau, la reducere!

Catalog mobilier Kika valid in perioada 1 Septembrie - 25 Septembrie 2017.

Catalog Kika casa si gradina 1-30 septembrie 2017 'Idei pentru casa ta!': Mobilier pentru dormitor, la preturi accesibile!

Catalog Kika casa si gradina 1-30 septembrie 2017 'Idei pentru casa ta!': Oferte la articolele pentru bucatarie!

Catalogul si oferta este disponibila in Kika Mobilier din Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la mobilier consulta oferta disponibila in cataloagele Kika si categoria mobilier.

Catalogul a fost publicat pe 1 Septembrie 2017 cu ofertele complete la mobilier si decoratiuni disponibile in mobilier Kika.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile mobilier Kika pentru urmatoarele categorii de produse:Saltele, Scaune, Decoratiuni, Paturi, Biblioteca, Somiera, Mese, Canapele extensibile.

Despre Kika

Kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. Grupul Kika este 100% o afacere de familie. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepând de la accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelasi acoperis", Kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.

Oferta din catalogul Kika include

10% reducere la achizitionarea unui set format din pat, saltea si somiera10% reducere la achizitionarea unui set format din pat, saltea si somiera
Exceptie fac articolele deja reduse, cele marcate "super pret" si articolele tip bazar. Oferta nu se poate cumula cu alte promotii si este valabula in limita stocului disponibil.

Produse din catalogul Kika include

Disponibil in Magazine mobilier Kika

Ilfov: Kika strada Comertului, Bucuresti »

Str. Comertului, nr. 1
Domnesti, Ilfov


Catalogul cu oferte mobilier Kika prezinta preturi si promotii valabile in perioada 1 Septembrie - 25 Septembrie 2017 din judetele Ilfov pentru urmatoare categorii de produse Produse casa, Scaune rotative, Decoratiuni, Covoare, Articole bucatarie, Corpuri iluminat, Mobilier birou, Paturi, Accesorii birou, Corpuri de iluminat, Comode, Dulapuri, Articole baie, Tablouri, Piese mobilier, Mobila sufragerie, Vaze, Cuiere, Lampi, Lampi birou, Textile, Picturi, Draperii, Mochete, Veioze, Mobilier baie, Dormitoare, Decoratiuni casa, Perdele, Sifoniere.