Se incarca...
Catalogul Kika se incarca imediat...

Kika

Catalog kika mobilier 1-31 martie 2019 "Confort si relaxare pentru caminul tau": oferte la produse pentru casa!

Catalog mobilier Kika valid in perioada 1 Martie - 31 Martie 2019.

In catalogul kika mobilier 1-31 martie 2019 "Confort si relaxare pentru caminul tau" gasesti piese de casa si de gradina - mobila si decoratiuni - la preturi avantajoase!

Catalog kika mobilier 1-31 martie 2019 "Confort si relaxare pentru caminul tau": reduceri generoase la corpuri de iluminat, saltele, coltare, dulapuri, scaune dining, lenjerii de pat si seturi lounge pentru exterior!

Catalogul si oferta este disponibila in Kika Mobilier din Bucuresti, Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la mobilier consulta oferta disponibila in cataloagele Kika si categoria mobilier.

Catalogul a fost publicat pe 1 Martie 2019 cu ofertele complete la mobilier si decoratiuni disponibile in mobilier Kika.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile mobilier Kika pentru urmatoarele categorii de produse:Saltele, Mobila, Perne, Scaune, Canapele, Rafturi, Decoratiuni casa, Prosoape, Paturi, Plafoniere, Bucatarii, Dulapuri, Lenjerii de pat, Lustre, Coltare, Biblioteci, Comode, Coltare extensibile, Vitrine, Lustre metal, Mese gradina, Produse pentru casa, Piese de mobilier, Perne decorative, Paturi tapitate, Scaune fara brate, Mobila hol, Mobila baie, Mobila camera copii, Set lounge, Canapele cu functie pat, Camera tinere.

Despre Kika

Kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. Grupul Kika este 100% o afacere de familie. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepând de la accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelasi acoperis", Kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.