Se incarca...
Catalogul Kika se incarca imediat...

Kika

Catalog kika 1-31 martie 2020 "Amenajeaza un living cu stil": oferte la mobila!

Catalog mobilier Kika valid in perioada 1 Martie - 31 Martie 2020.

Catalog kika 1-31 martie 2020 "Amenajeaza un living cu stil" - 10% reducere la achizitionarea unui set de living format din canapea si biblioteca!

Catalog kika 1-31 martie 2020 "Amenajeaza un living cu stil": cele mai bune preturi la canapele. coltare, scaune, seturi dining, dormitoare, corpuri de iluminat!

Catalogul si oferta este disponibila in Kika Mobilier din Bucuresti, Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la mobilier consulta oferta disponibila in cataloagele Kika si categoria mobilier.

Catalogul a fost publicat pe 1 Martie 2020 cu ofertele complete la decoratiuni si mobila disponibile in mobilier Kika.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile mobilier Kika pentru urmatoarele categorii de produse:Scaune, Canapele, Paturi, Corpuri de iluminat, Dulapuri, Lenjerii de pat, Tabureti, Coltare, Mobila sufragerie, Sifoniere, Masute cafea, Coltare extensibile, Vitrine, Dormitoare, Noptiere, Seturi dining, Piese de mobilier, Perne decorative, Scaune dining, Paturi tapitate, Mobila hol, Mobila living, Mobila casa, Set gradina.

Despre Kika

Kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. Grupul Kika este 100% o afacere de familie. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepând de la accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelasi acoperis", Kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.

Disponibil in Magazine mobilier Kika

Bucuresti: Kika Theodor Pallady, Bucuresti »

Blvd. Theodor Pallady nr. 51D
Sector 3, Bucuresti

Ilfov: Kika strada Comertului, Bucuresti »

Str. Comertului, nr. 1
Domnesti, Ilfov