Se incarca...
Catalogul kika se incarca imediat...

kika

Catalog kika 1-31 iulie 2020 home&deco "Mai mult confort pentru casa ta"

Catalog mobilier kika valid in perioada 2 Iulie - 31 Iulie 2020.

Catalog kika 1-31 iulie 2020 home&deco "Mai mult confort pentru casa ta": ai 10% reducere la achizitionarea unui set format din canapea și bibliotecă living!

Catalog kika 1-31 iulie 2020 home&deco "Mai mult confort pentru casa ta" - ai preturi mici la seturi formate din canapele, biblioteci, paturi si mobila!

Pentru oferte suplimentare la mobilier consulta oferta disponibila in cataloagele kika si categoria mobilier.

Catalogul a fost publicat pe 2 Iulie 2020 cu ofertele complete la mobilier, decoratiuni si home&deco disponibile in mobilier kika.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile mobilier kika pentru urmatoarele categorii de produse:Accesorii, Casa, Saltele, Mobila, Dormitor, Canapele, Decoratiuni, Fotolii, Dulap, Pat, Sifonier, Home&deco, Noptiera.

Despre kika

Kika este o companie de retail de mobilă din Austria și operează 66 de magazine din care 33 în Austria, iar restul în Ungaria, Cehia, Slovacia, Croația și România. Primul magazin inaugurat în țară a fost în West Park din Militari, iar cea de-a doua locație a fost deschisă în zona Theodor Pallady. Cu o gamă de peste 50.000 de articole de articole de mobilier și accesorii, de la colțare, tabureți, vitrine și ornamente pentru locuință, găsești tot ce...

Oferta din catalogul kika include

Produse din catalogul kika include