Se incarca...
Catalogul Kika se incarca imediat...

Kika

Catalog kika 1-31 ianuarie 2020 "Inspiratie pentru bucataria ta": preturi mici la mobila!

Catalog mobilier Kika valid in perioada 1 Ianuarie - 31 Ianuarie 2020.

Catalog kika 1-31 ianuarie 2020 "Inspiratie pentru bucataria ta" - oferte la textile! Cumperi perdele, paturi, covoare si lenjerii de pat la promotii!

Catalog kika 1-31 ianuarie 2020 "Inspiratie pentru bucataria ta": paturi tapitate, dulapuro cu usi glisante, canapele, coltare si biblioteci la promotii!

Catalogul si oferta este disponibila in Kika Mobilier din Bucuresti, Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la mobilier consulta oferta disponibila in cataloagele Kika si categoria mobilier.

Catalogul a fost publicat pe 1 Ianuarie 2020 cu ofertele complete la decoratiuni si mobila disponibile in mobilier Kika.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile mobilier Kika pentru urmatoarele categorii de produse:Covoare, Mobila, Canapele, Perdele, Paturi, Mese, Plafoniere, Corpuri de iluminat, Bucatarii, Dulapuri, Covoare plusate, Mese si scaune, Lustre, Mobila bucatarie, Sufragerii, Biblioteci, Mobila dormitor, Masute cafea, Comode, Vitrine, Oglinzi, Dormitoare, Mobila din lemn, Bucatarii modulare, Cuiere, Dressing, Seturi dining, Canapele extensibile, Scaune cu spatar, Mobila hol, Coltare cu lada, Paturi de dormitor, Mobila baie, Bucatarii masive, Set living.

Despre Kika

Kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. Grupul Kika este 100% o afacere de familie. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepând de la accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelasi acoperis", Kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.

Disponibil in Magazine mobilier Kika

Bucuresti: Kika Theodor Pallady, Bucuresti »

Blvd. Theodor Pallady nr. 51D
Sector 3, Bucuresti

Ilfov: Kika strada Comertului, Bucuresti »

Str. Comertului, nr. 1
Domnesti, Ilfov