Se incarca...
Catalogul Kika se incarca imediat...

Kika

Catalog kika 1-31 decembrie 2019 "Inspiratie pentru livingul tau": oferte la seturile de mobila pentru dining!

Catalog mobilier Kika valid in perioada 1 Decembrie - 31 Decembrie 2019.

In catalogul kika 1-31 decembrie 2019 "Inspiratie pentru livingul tau" gasesti o gama variata de accesorii si mobilier pentru bucatarie, dormitor si sufragerie! Profita si de ofertele la ornamentele de Craciun!

Catalog kika 1-31 decembrie 2019 "Inspiratie pentru livingul tau": preturi mici la mese extensibile, scaune tapitate, coltare extensibile, covoare, vesela si tacamuri, scaune de birou, mobila pentru camera copii!

Catalogul si oferta este disponibila in Kika Mobilier din Bucuresti, Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la mobilier consulta oferta disponibila in cataloagele Kika si categoria mobilier.

Catalogul a fost publicat pe 1 Decembrie 2019 cu ofertele complete la decoratiuni si mobila disponibile in mobilier Kika.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile mobilier Kika pentru urmatoarele categorii de produse:Covoare, Mobila, Scaune, Decoratiuni, Rafturi, Decoratiuni craciun, Mese, Tacamuri, Dulapuri, Tigai, Sufragerii, Mobila sufragerie, Mobila dormitor, Birouri, Coltare extensibile, Scaune tapitate, Mese extensibile, Dormitoare, Scaune birou, Canapele extensibile, Scaune bucatarie, Oale de gatit, Scaune dining, Paturi dormitor, Dressinguri, Mobila dining, Decoratiuni de iarna, Coltare cu lada depozitare, Mese cu blat de sticla, Coltare colorate.

Despre Kika

Kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. Grupul Kika este 100% o afacere de familie. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepând de la accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelasi acoperis", Kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.

Oferta din catalogul Kika include

Produse din catalogul Kika include

Disponibil in Magazine mobilier Kika

Bucuresti: Kika Theodor Pallady, Bucuresti »

Blvd. Theodor Pallady nr. 51D
Sector 3, Bucuresti

Ilfov: Kika strada Comertului, Bucuresti »

Str. Comertului, nr. 1
Domnesti, Ilfov