Se incarca...
Catalogul Kika se incarca imediat...

Kika

Catalog kika 1-31 august 2020 home&deco "Amenajeaza o bucatarie cu stil!"

Catalog mobilier Kika valid in perioada 1 August - 31 August 2020.

Catalog kika 1-31 august 2020 home&deco "Amenajează o bucătărie cu stil!": ai 10% reducere la achiziționarea de canapele și colțare.

Catalog kika 1-31 august 2020 home&deco "Amenajează o bucătărie cu stil!": reduceri de 10% la cumpărarea de canapele și colțare în perioada 10-23 august.

Catalogul si oferta este disponibila in Kika Mobilier din Bucuresti, Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la mobilier consulta oferta disponibila in cataloagele Kika si categoria mobilier.

Catalogul a fost publicat pe 31 Iulie 2020 cu ofertele complete la mobilier, decoratiuni si home&deco disponibile in mobilier Kika.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile mobilier Kika pentru urmatoarele categorii de produse:Accesorii, Casa, Saltele, Mobila, Dormitor, Canapele, Decoratiuni, Fotolii, Dulap, Pat, Sifonier, Home&deco, Noptiera.

Despre Kika

Kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. Grupul Kika este 100% o afacere de familie. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepând de la accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelasi acoperis", Kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.


Catalogul cu oferte mobilier Kika prezinta preturi si promotii valabile in perioada 1 August - 31 August 2020 din judetele Bucuresti, Ilfov pentru urmatoare categorii de produse Articole sufragerie, Mobilier living, Mobilier bucatarie, Articole dormitor, Bucatarie, Dormitor, Dulap, Canapea, Coltar, Oglinda, Scaune, Mobilier sufragerie, Mobila la comanda, Accesorii dormitor, Perna, Dining, Asternuturi pat, Scaun, Accesorii sufragerie, Accesorii baie, Corpuri de iluminat, Cearceaf, Pat tapitat, Corpuri iluminat, Terasa, Covor, Plafoniera, Accesorii, Lustra, Aplica.